Sport

Počinje ekipno prvenstvo grada u stolnom tenisu!

Počinje ekipno prvenstvo grada u stolnom tenisu!

U organizaciji STK Libertas Marinkolora u subotu, 26. listopada, mečevima 1. kola počinje 36. ekipno prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu.

Ove godine u ligi, koja se igra po sustavu 'svatko sa svakim' nastupa 12 ekipa raspoređenih u dvije skupine – 1.A i 1.B. U 1. kolu, u subotu, 26. listopada, u 1.A ligi igraju Umjetnici i OŠ Cavtat – Konavljanin, Marinkolor i Eurokarbon te Kliševo i Dr. Čolić. U 1.B ligi sastaju se Kapljica i Geoplan, Dubrovnik i Halo 92 te Šampinjoni i Lapad Kolor.
 
Inače, stolnoteniska sezona 2013./2014. trajat će 20 tjedana kroz četiri ciklusa od pet tjedana, s pauzama za Dan mrtvih (tjedan dana), Božić i Novu Godinu (tri tjedna). Prvo kolo zakazano je za subotu, 26. listopada, a posljednje 29. ožujka 2014. godine.
 
Nakon odigranih utakmica po skupinama, dvije posljednje plasirane ekipe (peta i šesta) iz 1.A lige prelaze u 1.B ligu, dok iz 1.B lige u 1.A ligu idu dvije prvoplasirane ekipe. Potom se igra novi krug 'svatko sa svakim'. Mečevi se igraju u dvorani Gospino polje te po dogovoru u dvoranama u Cavtatu, Kliševu, Grudi, Župi dubrovačkoj i Mokošici.

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist