DuList IN

Počinje Capoeira vikend!

Udruga Capoeira Amazonas Dubrovnik organizira Capoeira Weekend u Dubrovniku i  Cavtatu od 28. do 30 rujna.

Za ovu priliku dolaze treneri Professor Cavalo i Instrutora Macaquinha, oboje dugogodišnji treneri. Capoeira Weekend sastojat će se od radionica plesa i pjevanja te tradicionalnih roda otvorenih za javnost.
 
Program počinje danas u 17 sati kada je u Cavtatu radionica sviranja i pjevanja, do 18.30, dok je u 19 do 21 sat RODA DE NOITE, otvorena street roda na cavtatskom trgu za početak capoeira vikenda.
 
U subotu su sva događanja također u Cavtatu. Od 12 do 14 sati je radionica, a od 18 sati capoeira povorka preko Cavtatske rive. U 21 sati je NOĆ BRAZILA 2 na cavtatskoj gradskoj plaži.
 
U nedjelju se događaji sele u Dubrovnik. Od 10 do 14 sati je radionica, a od 14.30 do 16 sati je RODA DE CIDADE VELHA, otvorena street roda na Stradunu koja je ujedno i zatvaranje capoeira vikenda.
 
Cijena cijelog eventa je 150 kn, dva dana 120 kn a jednog dana 90 kn. U cijenu je uključena i majica s eventa. Sve ulične rode su otvorene i besplatne.
 Za sve dodatne informacije možete se obratiti profilu Capoeira Amazonas Dubrovnik.

Pročitajte još

VRUĆE HLAČICE, TOP ILI HALJINA Plavo-bijela kombinacija bila je ‘must have’ u điru Stradunom

Zvonimir Pandža

JEDAN OD NAJVEĆIH NA SVIJETU Jedrenjak-cruiser Wind Surf plijenio pažnju pred Lokrumom

Dulist

‘Opet najljepša’ Hana u Dubrovniku: ‘Zauvijek omiljeno mjesto moje mame’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija