Aktualno

POBJEDA U ZAGREBU ‘Pituri’ osigurali nastup u završnici Kupa Hrvatske

POBJEDA U ZAGREBU 'Pituri' osigurali nastup u završnici Kupa Hrvatske

STK Marinkolor pobijedio je ove srijede STK Zagreb rezultatom 3:0 u trećem kolu Kup natjecanja u Zagrebu.

Za Piture su igrali Tomislav Japec, Neven Juzbašić i Miho Simović. Ovom pobjedom ‘Pituri’ su osigurali igranje na završnici Kupa Hrvatske (Final four) koja će se održati u Osijeku 12. i 13. ožujka 2019. U Osijeku igrači Libertas Marinkolora sigurno neće biti sami. Naime, brojni navijači ‘Pitura’ planiraju posjetiti ‘grad na Dravi’ radi davanja podrške sa tribina našim mladićima. Završnica Kupa Hrvatske odigrat će se u sportskoj dvorani Gradski vrt.

DOSADAŠNJI KUP TROFEJI KOJI SE NALAZE VITRINI STK LIBERTAS MARINKOLORA

– Kup titula koja je osvojena 25. svibnja 2017. godine u Križevcima gdje su ‘Pituri’ u finalnom susretu pobjedili momčad GSTK Zagreb sa rezultatom 3:0 (tada su za Libertas Marinkolor igrali Roko Tošić, Miho Simović, Tomislav Japec i Neven Juzbašić).

– Kup titula koja je osvojena u Dubrovniku, 31. svibnja 2018. gdje su ‘Pituri’ u finalom susretu ponovno bili bolji od momčadi GSTK Zagreb koju su pobjedili sa rezultatom 3:0 (za Libertas Marinkolor igrali su: Tomislav Japec, Neven Juzbašić, Ivan Juzbašić, Marko Venier, Ante Jupek i Filip Mikulić).

Hoće li igrači STK Libertas Marinkolora treću godinu zaredom osvojiti Kup Hrvatske i tako donjeti još jednu titulu u Grad pod Srđem vidjet ćemo za vrlo brzo.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist