DuList IN

‘PMS’ SE OPET SELI S KAUČA NA POZORNICU Nadamo se da će koncert u kinu Slavica postati tradicija!

‘PMS’ SE OPET SELI S KAUČA NA POZORNICU Nadamo se da će koncert u kinu Slavica postati tradicija!

Vesela ekipa ‘PMS’ i ove će godine održati koncert u ljetnom kinu Sla­vica, točnije u subotu, 6. kolovoza s početkom u 21 sat. Govore nam kako s nestrpljenjem očekuju novi nastup, na istom mjestu, uz par novitati, ali i s novim članom. Aleksandra Miletić, znana kao Saša, Periša Boko, Mario Nadilo nisu više trio, otkad im se pri­družio Enes Omerčahić. Sve to prati Toni Miletić iz LMT Studija, koji je zaslužan za tehničku realizaciju pro­jekta. Nastali su kao plod želje za kre­ativnim izričajem u doba kada nas je pandemija koronavirusa prikovala za domove. U svekolikom neredu koji je pandemija prouzročila, odlučili su glazbom uljepšati, ne samo svoju sva­kodnevicu, već i svakodnevicu svojih prijatelja i sugrađana.

— Nitko se ovome nije nadao još prije dvije godine ili malo manje kad smo krenuli uopće s ovim projektom. Ideja je bila sasvim benigna, ja bih to tako rekao (smijeh). Htjeli smo snimiti jednu pjesmu, a snimili smo ih preko dvadeset. Lani se održao kon­cert u Slavici koji je bio fantastičan i jako uspješan. Imali smo jako dobre i pozitivne komentare. Iskreno, pošto sam bio u organizaciji događaja prošle godine, rekao sam da ne dolazi u obzir ponovno organizirati novi koncert. No, nakon što smo na prvom koncertu doživjeli tu lijepu energiju od publike, promislio sam da bi bilo žalosno da se ne ponovi – kazao nam je vokal Periša Boko.

‘PMS’ SE OPET SELI S KAUČA NA POZORNICU Nadamo se da će koncert u kinu Slavica postati tradicija!
Prošlogodišnji koncert u kinu Slavica

Ne volimo se nazivati bendom
Novi član PMS-a Enes Omerčahić, prote­kle se godine pridružio ovoj veseloj ekipi na koncertu na Slavici. Enes je već dugi niz godina u raznim bendovima i zapo­slenik je Folklornog ansambla Linđo.

— Već smo lani na koncertu objavili da se nadamo da će Enes postati stalni član PMS-a. To se i ostvarilo. Riječ je o jako dobrom i iskusnom glazbeniku. To je osoba koja je donijela jedan napredak u zvuku cijelog ovog projekta. Ne benda. Ne volimo se nazivati bendom jer nismo možda još u toj domeni niti imamo takve ambicije. Ali, definitivno rečeno, Enes je osoba koja je donijela jako puno moguć­nosti. U dogovoru s njime, odlučili smo ostaviti isto ime, samo smo izgubili riječ trio iz naslova – naglasio je Boko.

Ljudima će biti drago
Publici u subotu pripremaju brojne novosti, kao i neka iznenađenja.

— Ne smijem puno otkrivati jer bih s time otkrio sve karte, ali stvarno – imamo dvije, tri ili četiri novosti koje će se odviti tu večer. Tijekom proteklih tjedana odradili smo nekoliko prova i moram reći da sam prepun dojmova. Baš smo nabrijani! Ono ‘staro’ što smo imali do sada je zadržano, ali bit će pro­šireno novim momentima. Mislim da će ljudima biti drago – naglasio je. Sve im ovo djeluje izrazito nestvarno jer nitko nije očekivao ovakav razvoj događaja.

— Jako smo sretni, zadovoljni i pono­sni. S velikim nestrpljenjem iščekujem novi koncert. Veselimo se ponovnom druženju, lijepim pjesmama i ugodnoj atmosferi. Iskreno se nadam i mislim da će ovo postati tradicija u budućnosti – naglasio je Boko.

Naslovna foto: Fabijan Drnas

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist