DuList IN

‘PMS I PRIJATELJI’ Dijelimo karte za koncert ‘S kauča na pozornicu’

'PMS I PRIJATELJI' Dijelimo karte za koncert 'S kauča na pozornicu'

‘PMS i prijatelji’ održat će koncert ‘S kauča na pozornicu’ u Ljetnom kinu Slavica u subotu, 6. kolovoza s početkom u 21 sat.

Incijalno Trio PMS nastao je kao plod želje za kreativnim izričajem u doba kada nas je pandemija korona virusa prikovala za domove. U svekolikom neredu koji je pandemija prouzročila odlučili smo glazbom uljepšati, ne samo našu svakodnevnicu, već i svakodnevnicu naših prijatelja i sugrađana grada Dubrovnika. Kako je sam projekt ideja LMT Studija iz Dubrovnika, koji je zaslužan za tehničku realizaciju projekta, sve pjesme objavljene su na njihovim profilima na YouTube i Facebook društvenim mrežama pod nazivom ‘LMT Studio i Prijatelji’ Koncert iz stana.

-Kako je prošlogodišnji koncert ‘Trio PMS i prijatelji – S kauča na pozornicu’ organiziran u Ljetnom kinu Slavica doživio odlične pozitivne komentare i pohvale publike, nakon kojega nam se kao stalni član priključio Enes te iz naziva izlazi ‘trio’, pozivamo Vas na novi samostalni koncert ‘PMS i prijatelji – S kauča na pozornicu 2’ – napisali su iz PMS-a.

DuList dijeli 2×2 karte za koncert! Sve što trebate napraviti jest biti najbrži poslati svoje podatke, ime, prezime i broj mobitela na email nagradna@dulist.hr

Naslovna foto: Fabijan Drnas

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist