Sport

Plivački klub Jug nastupio u Rijeci, vratili se s odličnim rezultatima!

Na mitingu Victoria koji se proteklog vikenda održao u Rijeci nastupilo je preko sedamsto natjecatelja iz 70 klubova i šest zemalja. U jakoj konkurenciji nastupio je i Plivački klub Jug s devet članova, a osvojili su ukupno osam medalja od kojih četiri srebra i četiri bronce.

Vlaho Nenadić osvojio je ukupno pet medalja od kojih tri srebra i dvije bronce i to  juniorsko srebro 50 slobodno, juniorsko srebro 200 slobodno, juniorsko srebro 400 slobodno, seniorsku broncu 400 slobodno te juniorsku broncu 100 slobodno. Uz sve to ispunio je i normu za Europsko juniorsko prvenstvo!

Juraj Barčot osvojio je dvije medalje, srebro i broncu, juniorsko srebro 400 mješovito te seniorska bronca 400 mješovito. Lara Šurković osvojila je jednu medalju, ml.juniorska bronca 100 leđno. Michel Brassard nastupio je u A finalima na 100 delfin i 100 slobodno. Maja Perak nastupila je u C finalima 50 i 200 slobodno. Nastupili su i Bruno Tošović, Marko Tevšić, Ivan Franić, Đivo Baletin i u gotovo svim utrkama isplivali osobne rekorde.

-S nestrpljenjem očekujemo skorašnji popis za predstojeće akcije Hrvatske plivačke reprezentacije na kojima bi svoja mjesta trebali imati i naši plivači. Čestitke svima i sretan povratak doma – navode iz PK Jug.

 

Foto: PK Jug

Pročitajte još

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist