DuList IN

Plesno edukativna udruga Convivo na Pro Dance Challenge festivalu!

Plesno edukativna udruga Convivo na Pro Dance Challenge festivalu!

Plesno edukativna udruga Convivo je proteklog vikenda sudjelovala na regionalnom festivalu plesa Pro Dance Challenge u Mostaru. Iz Conviva je sudjelovalo 85 plesača, koji su se predstavili sa 4 koreografije, a sve u kategoriji show dance formacije (16-24 plesača).

Djeca1 sa koreografijom “I won’t say I’m in love“ osvojila su 1. , a „I can hear the bells“ 3. mjesto. Djeca2 sa fantastičnom „Mamma Mia“ osvojili su srebreno 2. mjesto, dok su seniorke sa koreografijom „Wind“ osvojile 1. mjesto. U svakoj kategoriji bila su tri konkurenta, a naše grupe koje su se predstavile prvi puta su na jednom ovakvom festivalu.

„ Cilj nam je bio djeci približiti čari natjecanja, putovanja, pripreme, nastupe, čekanje rezultata i ono najljepše – primanje diploma, jer sve je to dio plesnog života!“ kroz smijeh nam je rekla jedna od trenerica Loreta Ferk.

„ Iako ovaj festival sam po sebi nije na visokoj razini konkurencije, ponosni smo na našu djecu koja su sudjelovala u nečem ovakvom po prvi put, a pri tome pokazala visoku stopu profesionalnosti. Osmijeh na njihovim licima prava je nagrada i znak da smo na dobrom putu!„ prokomentirala je Marija Roko, druga trenerica Conviva.

Pročitajte još

IVANA MAROVIĆ IZ TAJLANDA ‘Jela sam škorpione, a otrovala se piletinom’

Dulist

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo

DEFINITIVNO FAVORIT! Baby Lasagna skočio na eurovizijskim kladionicama

Dulist