Grad

Plaže u Zatonu, Suđurđu i na Kalamoti ‘skockane’ za kupače

Radovi na uređenju i sanaciji javnih kupališta i plaža o kojima skrbi Grad Dubrovnik primakle su se kraju. Kako javljaju iz gradske uprave, na plažama Zaton Orsan, Zaton Soline i Vrbica radilo se na nasipanju i poravnavanju žala, kao i na kupalištu ispred restorana Ankora na kojem je osim toga postavljena i nova kabina te tabla upozorenja.
Nove table upozorenja su također dobile plaže Štikovica, Zaton Bat i Brsečine, dok je na Koločepu na pješačkoj stazi predjela Placet uređen prilaz i skalini.
U pripremi je još postavljanje tuševa na području Zatona, Lozice i Vrbice.
Iz Grada podsjećaju kako su u prethodnom razdoblju završene sanacije kupališta Belvedere, Porporela, Šulić, Danče, Bellevue, Štikovica, Brsečine, Zaton Bunica, Hawaii u Orašcu te na pet kupališta u Mokošici. Ukupna investicija Grada Dubrovnika u svrhu uređenja plaža, kupališta i pristupa moru u 2019. godini iznosi 2.5 milijuna kuna.

Pročitajte još

Svijest postoji, ali mnogi su još neosjetljivi na izazove osoba s invaliditetom

Dulist

Franković: ‘Više nego ikad trebamo poticati na uključenost osoba s invaliditetom u društvo’

Dulist

Sat povijesti u školama uz Dan branitelja ove godine online

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija