DuList IN

PLATINA, ZLATO, SREBRO I BRONCA… Županijska vina nagrađena na svjetskom natjecanju u Londonu

Na ovogodišnjim Decanterovim Svjetskim vinskim nagradama, najutjecajnijem ocjenjivanju vina, više od 200 hrvatskih vina dobilo je medalje te preporuke, a među njima veći je broj i onih s dubrovačko-neretvanskog područja.

Platinom su nagrađeni Bire Defora Grk 2018. i Zure Pošip 2019. iz Lumbarde, zlatom kao što smo već i pisali – konavoski Crvik Vilin Ples Cabernet Sauvignon-Merlot-Plavac te pelješki Éclat Plavac Mali 2013., a srebrni su Opusov Plavac Mali iz Komarne, lumbarajski Bire GRK, Volarević Plavac Mali iz Komarne, Rizman Nonno Pošip i Syrah iz Slivnog, opet Zurin Reventón GRK pa Rebellion te Elysion Prošek. Tasovac Pošip iz Čare je brončan, kao i Volarević Gold Edition Plavac Mali, Terra Madre Sur Lie Pošip iz Komarne, Rizman Primus Plavac Mali, Zorova Dubrovačka Malvasija iz Konavala, Peselj Pošip iz Smokvice, Adelante Plavac Mali iz Komina, Black Island Winery The Dalmatian Dog Pošip iz Smokvice, Opus Plavac Mali, Limited Edition GRK Igora Radovanovića s Korčule, Crvikov Pomet Plavac Mali i pelješki Lectus Plavac.

Pročitajte još

DR. ANA BEKIĆ O ESTETSKIM KOREKCIJAMA Dubrovkinje vole neprimjetne zahvate

Maria Prkut

‘VOLIM OVAJ ČAROBNI GRAD’ Goran Višnjić nije propustio s kolegom Boškovićem popiti piće u Antuninskoj ulici

Dulist

Razgovor s Helenom Janjušević, talentiranom Puljankom koja je radila koreografije za Albinu, Indiru, Dina Merlina…

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija