DuList IN

PJESMA ‘SAM U VODI’ Suradnji Leta 3 i Tereze Kesovije izmaknuo Porin

Pobjednici kategorije Najbolja vokalna suradnja 28. Porina su Pavel feat. Tedi Spalato sa skladbom ‘Ne daj na nas’. Pavel i Spalato našli su se u konkurenciji sa Zsa Zsa feat. Hiljsonom Mandelom s ‘Ovom ljubavi’ te ‘Sam u vodi’ Leta 3 i Tereze Kesovije. Legendarnoj Konavoki i Riječanima je izmaknula ova prestižna nagrada, no koliko su omiljeni među publikom jasno pokazuje broj pregleda videa na YouTube-u.

Inače, ovogodišnja dodjela glazbene nagrade Porin održala se u skladu s epidemiološkim mjerama na otvorenom, na južnoj strane Hrvatske radiotelevizije na Prisavlju. Nagradna statua, s obzirom na situaciju u kojoj je bio svaki glazbenik, imala je masku te ju potpisuje Ivica Propadalo. Najbolja ženska vokalna izvedba pripala je Vanni za pjesmu ‘Puna memorija’, a muška Damiru Urbanu za ‘Nitko osim nas’. Naj nova izvođačica godine je Albina dok je ‘Ennui’ Pavela proglašen albumom godine te je Massimov ‘Mali krug velikih ljudi’ pjesma godine koju je on posvetio svim medicinskim radnicima. Nagradu za životno djelo primila je pjevačica Zdenka Kovačiček i skladatelj Silvio Foretić, a ona je postumno dodijeljena i Krunoslavu Kići Slabincu.

Pročitajte još

KAKAV LUKSUZ Stigla nam je ‘Voice’, najljepša jahta 2020.

Dulist

VIDEO/Ana Rucner i Marko Duvnjak prekrasnim notama ‘pozdravili’ prvi ljetni zalazak

Dulist

Mladi robotičari natjecali se i uživali u lokrumskom masliniku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija