Sport

‘Pituri’ uvjerljivi u ETTU Kupu

'Pituri' uvjerljivi u ETTU Kupu

Stolnotenisači Libertas Marinkolora plasirali su se u drugi krug ETTU Cupa.

Na samoj granici Europe i Azije (Oblast Sverdlovsk i grad Verkhnyaya Pyshma s nešto više od 59 tisuća stanovnika, kilometar sjevernije od poznatijeg Yekaterinburga) 'Pituri' su upisali sve tri pobjede u svojoj skupini 8.
 
U jučerašnjem dvostrukom programu najprije su s 3:2 slavili protiv španjolskog Artel Tenis de Mesa (Miho Simović 2:0, Luka Fučec 1:1, Neven Juzbašić 0:1), a potom s uvjerljivih 3:0 tukli predstavnike Luksemburga DT Racken (svi po jednu pobjedu). U nedjelju ujutro u 3. kolu uslijedio je ogled s domaćim TT Sport Clubom Elem. Naša trojka opet je odigrala sjajno i upisala 3:0 pobjedu.
 
Libertas Marinkolor tako se s prvog mjesta plasirao u drugi krug, koji se igra 19. i 20. listopada, a u kojem će tri najuspješnija iz svake skupine (u skupini 8 to su Libertas Marinkolor, Artel Tenis de Mesa i TT Sport Club Elem) oformiti nove skupine, zajedno s klubovima koji su na ETTU rejting listi od 9. do 16. mjesta: Baikal iz Rusije, poljski “Olimpia-Unia” Grudziadz, španjolski Cajasur Priego T.M., francuski Entente Pongiste Issenne, nizozemski Enjoy & Deploy Taverzo, ukrajinski TTSC “NORD” te dva češka predstavnika SF SKK EL Nino i KST Robot Metalfin Hustopece.
 
Pobjednici drugog kruga u trećem će krugu (od 6. do 8. prosinca) igrati protiv prvih osam s rejting liste: poljski Dartom Bogoria Grodzisk Mazowiecki, njemački TTC Zugbrücke Grenzau E.V, ruski TTC Magistral iz Moskve, turski BBSK Istanbul, belgijski Logis Auderghem TT, STK Dr. Časl iz Hrvatske te dva francuska kluba – Stella Sport La Romagne i Istres Tennis De Table.

Pročitajte još

SUTRA NA STADIONU LAPAD Ragbi klub Dubrovnik VS. Dorchester RFC

Dulist

Ana Petković dupla državna prvakinja!

Dulist

Košarkaše Dubrovnika u Splitu nadjačali domaćini

Dulist