Sport

Pituri dobili Cibaliju u Vinkovcima, slijedi natjecanje na europskoj stolnoteniskoj sceni

Pituri prvaci Hrvatske 160517 27

U Vinkovcima je odigran prvenstveni susret HEP Superlige u kojem su stolnotenisači Libertas Marinkolora bez poteškoća za samo 49 minuta pobijedili stolnotenisače STK Cibalia sa rezultatom 3:0. Momčad Pitura nastupala je u sastavu Filip Čipin, Miho Simović i Tomislav Japec.

Vrijedno je istaknuti da su Pituri današnjom pobjedom ostvarili četrnaestu uzastopnu prvenstvenu pobjedu te su jedina momčad sa stopostotnim učinkom u dosadašnjem dijelu prvenstva. Sljedeću sedmicu tj. u četvrtak naši mladići kreću na daleki put u Rumunjsku radi natjecanja na Europskom stolnoteniskom natjecanju – Europa Cup (Men); prvi krug natjecanja grupe A koje će se održati u Oderheiu Secuiesc. Natjecanje je na rasporedu 27. i 28. ožujka. Pored Pitura u grupi “A” su momčadi Fortune Kyiv (Ukraina), CSS-SZAK Odorheiu Secuiesc (Rumunjska) i G.D.D Toledos (Portugal)

Prva dva mjesta u grupi vode na završni turnir Europe Cup-a na kojem će se natjecati dvanaest momčadi. Završni turnir Europe Cup-a (Men) trebao bi se prema rasporedu održati od 12. do 15. svibnja.

Pročitajte još

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist