Kultura

Petit uz Xavieru Hollander i Hannah Ruth Chalmers

Na sinoćnjem programu Le petit festivala jedna od najpoznatijih svjetskih madame, Xaviera Hollander, predstavila je i potpisivala svoju knjigu'Guide to sex' uz dodjelu nagrada.

Nakon druženja s Xavierom, u 22 sata i 30 minuta nastupila je Hannah Ruth Chalmers  iz Velike Britanije, koja je izvela svoj senzualan, duhovit i pomalo nestašan striptease show 'One girl'.

Ukratko o Madame…

Jedna od najpoznatijih svjetskih madame, Xaviera Hollander, porijeklom iz Nizozemske, tijekom 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća 'ordinirala' je u SAD-u.
Imala je brojne bogate i utjecajne klijente, od kojih jedino javno spominje pokojnoga američkog predsjednika Johna Kennedyja.
Podsjetimo,  Xaviera Hollander nije prvi put u Dubrovniku. Još 2008. godine u sklopu 'Le petit festivala' eksluzivno je prezentiran dokumentarni film 'Xaviera Hollander, the Happy Hooker, portrait of a sexual revolutionary'.
Dokumentarac je dobitnik dviju nagrada – Philadelphia Independent Film Festival 2008. award i Best Documentary Feature Award 2008. koju dodjeljuje West Holywood International Film festival.
 

Pročitajte još

NJEŽNOG IZGLEDA, ALI MOĆNOG GLASA Mlada ruska sopranistica nastupila u Dvoru

Dulist

Zvukovi gitare u Kabogi – mladi glazbenici pokazali stečeno znanje

Dulist

Sopranistica Julija Ležnjeva i ansambl La Voce Strumentale u nedjelju u Dvoru

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija