Politika

Pešel napušta HNS

Pešel napušta HNS

Dosadašnji HNS-ov vijećnik u Županijskoj skupštini Hrvoje Pešel odlučio je napustiti svoju stranku i otisnuti se u vode nezavisnih vijećnika.

U svojoj na društvenoj mreži Facebook Pešel navodi kako su ga na takvu odluku nagnale „posljednje izjave člana Nadzornog odbora HAC-a Ivana Dadića i ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Zlatka Komadine oko prometne izoliranosti krajnjeg juga Hrvatske, koja će se, prema svemu sudeći, i dalje nastaviti“.

– Do kraja svoga mandata u Skupštini, isključivo ću davati podršku svakom obliku građanske inicijative koja teži decentralizaciji države i ustroju Dubrovnika kao posebne regije – tvrdi Pešel te nastavlja:

– Gore spomenute osobe, uvjeren sam, i u ime naših dubrovačkih predstavnika u Saboru, ovome Gradu i okolici, našoj djeci i starcima, namijenile su budućnost golog imperijalističkog preživljavanja. Odrekli su se svojih građana i gurnuli nas u egzistencijalno ništavilo. U svojim nakanama, naime, uspjevaju, jer već dugi niz godina, svi mi zajedno, servilno pokazujemo slabost – ističe Pešel.

– Stoga, zbog svoje mentalne higijene, kao i odgoja dvoje djece u tinejđerskoj dobi, odbijam vjeru pokloniti onima kojima su prioritet glasovi, a ne glasači i koji nedostatak empatije smatraju vrlinom – stoji u objavi nezavisnog vijećnika u Županijskoj skupštini Hrvoje Pešel.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist