Sport

PERIN MEMORIJAL Lucija Ćirić Bagarić u četvrtfinalu

PERIN MEMORIJAL Lucija Ćirić Bagarić u četvrtfinalu

Lucija Ćirić Bagarić plasirala se u četvrtfinale 37. Perina memorijala, juniorskog ITF turnira 1. ranga koji se igra u Vrsaru. Uz nju, plasman su ostvarili Dino Prižmić, Luka Mikrut i Matej Dodig.

Dino (2. nositelj) je u trećem kolu projurio pored Talijana Lorenza Ferrija (6:2, 6:0) te mu slijedi ogled protiv Španjolca Joana Torresa Espinose. Luka Mikrut (7.) je izbacio Bugarina Adriana Dženeva (6:4, 6:0) te će u subotu igrati protiv Francuza Tiaga Piresa.

Matej Dodig je u petak slavio protiv Slovenca Maja Premzla (7:6(4), 6:1) i u četvrtfinalu igra s 3. nositeljem, Makedoncem Kalinom Ivanovskim.

Lucija Ćirić Bagarić (4. nositeljica) u trećem je kolu nakon tri seta svladala Srpkinju Teodoru Kostović (3:6, 6:2, 6:4), a sljedeća joj je suparnica Slovakinja Nina Vargova. Lucija u subotu igra finale u konkurenciji parova nakon što su ona i Belgijka Sofia Costoulas (1. nositeljice) nakon velike borbe u polufinalu nadjačale Talijanke Francescu Pace i Federicu Urgesi – 6:1, 4:6, 11:9.

U finalu muških parova također domaći aduti – snage će međusobno odmjeriti Luka Mikrut i Dino Prižmić. Mikrut i Španjolac Pedro Rodenas su u polufinalu bili uspješniji od tursko-makedonske kombinacije Kalin Ivanovski/Togan Tokac (7:6(3), 6:4), dok su Prižmić i Francuz Tiago Pires bili uvjerljivi protiv Španjolca Joana Torresa Espinose i Amerikanca Maximiliana Wuelfinga – 6:2, 6:1.

Izvor: HVS/Foto: Mario Ćužić/HTS

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist