Aktualno

PERAKOVA STRANA PRIČE “Kad mi je rekao ‘ovo nije gotovo’, ja sam odgovorio: naravno da nije”

PERAKOVA STRANA PRIČE "Kad mi je rekao 'ovo nije gotovo', ja sam odgovorio: naravno da nije"

Dubrovački MMA borac i član UFC Gladijatora Maro Perak odlučio se na svom Facebook profilu osvrnuti na nedavni događaj iz Zagreba kada je kazneno prijavljen zbog prijetnji i nasilničkog ponašanja prema jednom zagrebačkom poduzetniku.

Evo što je napisao:

-Par puta sam spomenut u novinama i na portalima pa eto pošto sad imam obveza i neću biti puno na Fejsu napisat ću prijateljima koje zanima o čemu se radi. Ja, brat i momci iz kluba držimo osiguranje u par diskoteka i kafića po Dubrovniku. Kroz par zadnjih godina je bilo puno tučnjava redara protiv momaka koji bi prethodno napravili problem u disku. Problem smatram ako se nekog pogodi čašom, bocom, nečim drugo ili pretuče civila koji ne trenira.

Takve probleme pokušamo riješiti bez da se ikoga povrijedi i većinom to tako prođe. Takvi momci imaju zabranu ulaska na mjesta gdje radimo i sve funkcionira kako treba. Ja sam osobno zadnjih par godina odradio par lakših sparinga. Evo npr. osuđen sam jer smo nas trojica istukli deset momaka kojima sam prije toga rekao da mi ne čekaju redare ispred diska da ih napadnu nego da idu doma. Tri puta sam pokušao spriječiti tuču, ali nije išlo. Jbg. Što se mora nije teško. Tu sam bacio tri udarca.

U Neumu su me napale dvije budale od 120 + kila dok sam bio sa sinom od 4 godine. Također sam glumio kukavicu samo da sinu ne bi ostale traume, ali kad su krenuli na mene nije im bilo dobro. Tri udarca. Nikad se ne bih potukao bez razloga jer civil nije borac i može ga se ubiti jednim udarcem. To mi definitivno ne treba u životu. Lik u Zagrebu tj. vlasnik kuće koju zove hotel mi je dao sobu koja smrdi na kanalizaciju. Dvije sponzoruše s recepcije mu se u svakoj rečenici obraćaju sa šefe pa se frajer umislio da može sve muškarce ponižavat dok im se prema ženama odnosi kako ne bi smio. Pokušao sam više puta i izić iz prostorije i spustit pogled, uvući ramena, sve da izbjegnem problem, ali sam mu očito tu dao zalet jer sadisti osjete kad se žrtva uplaši i onda krenu do kraja. Prije izlaska iz tog motela/ kuće sam mu uputio pogled kao borcu prije meča. Samo da shvati, ali ga je to naljutilo. Nakon toga je izašao za nama iz motela i opet ista priča.

Znači kao MMA borac mogu birat koju ozljedu želim na njemu, a on nema ni jednu nakon svega što je napisao da sam mu napravio. Zanimljivo je da veću kukavicu u životu nisam sreo. Otrčao je po pištolj ili nož ili nešto što je imao ispod majice pa je mislio da ću pobjeći. Ja sam bio naoružan ključem. Nakon što mi je rekao nije ovo gotovo ja sam mu odgovorio naravno da nije. Očito neki ljudi kad im previše podilaze njihove plaćenice izgube osjećaj empatije prema ostalim ljudima i gledaju ih kao objekte. Lova definitivno kvari većinu ljudi, a taj kukavac je usput i lažov, šminker, druker i sve ostalo što već inače ide sa sobama i dvije koke na recepciji ujutro u 8, a tu su jos od sinoć kad je party krenuo. Eto pozdrav svim dragim ljudima. Nadam se da se nećete nikad naći u sličnim situacijama. Samo ljubav. ❤❤ :) – napisao je Maro Perak na Facebooku.

Pročitajte još

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

Barbara Đurasović

JESTE LI KUPOVALI OVU ČOKOLADICU? Iz prodaje se povlači KitKat Mini

Dulist

ČEKA VAS KULINARSKA AVANTURA Restoran 360 već sutra otvara svoja vrata!

Dulist