Aktualno

OD MLJETA DO GRADA (I DALJE) Tko je sve bez struje u utorak i srijedu?

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, ovog utorka, 10. travnja, bez struje će biti potrošači u Ferićevoj ulici i Za Rokom 1 i to od 8 do 15 sati.

Isti dan, javljaju iz Elektrojuga Dubrovnik, zbog neophodnih radova na visoko naponskoj mreži bez opskrbe električnom energijom bit će Petrovo Selo, Barutana i Osojnik od 8 do 15 sati.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži bez opskrbe električnom energijom bit će, također u utorak 10. travnja, Žuljana – Međine od 9 do 12 sati.

Idući dan, 11. travnja, zbog neophodnih radova na visoko naponskoj mreži bez opskrbe električnom energijom bit će istočni dio otoka Mljeta od Zaglavca do Saplunare u vremenu od 8 do 17 sati, te isti dan, no od 8 i 30 do 15 i 30 sati, bez opskrbe električnom energijom bit će ulice Ferićeva i Za Rokom 1.

Također, zbog radova na niskonaponskoj mreži u srijedu će bez opskrbe električnom energijom biti ulice Pod Petračom i Dragovoljaca Domovinskog rata od broja 10 do broja 100, u vremenu od 8 i 30 do 16 i 30 sati.

Bez vode, a zbog radova na vodoopskrbnoj mreži, sutra, 10. travnja bez vode će biti stanovnici u Ulici Ivana Gorana Kovačića (od k.br. 19 do k.br. 47) u vremenu do 9.30 do 12.30 sati.

Pročitajte još

Dođite u Studentski dom i navijajte za ‘Vatrene’!

Dulist

Napustila nas je profesorica Božena Berdović

Dulist

U CRKVI SV. MIHAJLA Biskup Glasnović predvodi misu za obitelji i djecu s teškoćama u razvoju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija