Sport

Pehari za Saru i Dominika

Pehari za Saru i Dominika

Sara Kljajić i Dominik Vidoš osvojili su pehare i proglašeni su najboljim natjecateljima turnira Split Open. Dvoje članova dubrovačkog JK „Ura Nage“ upotpunili su uspjeh kluba koji je osvojio sedam zlatnih, šest srebrenih te dvanaest bronačnih medalja.

Na petom Split Openu održanom ovog vikenda u dvorani Gripe grada pod Marjanom od županijskih klubova nastupili su JK „Dubrovnik“, JK „Konavle-Cavtat“ i zajedničkim snagama JK „Slano“ i JK „Ura Nage“. Za Konavljane je jedinu medalju izborio Adis Agović osvojivši broncu kod mlađih kadeta, dok je za JK „Dubrovnik“ dva zlata (kadetsko i mlađe kadetsko) izborio Matej raguž, a dvije bronce osvojili su Dora Grgurević i Želimir Radić u uzrastu mlađih kadeta i kadetkinja.

Judo klub „Ura Nage“ uspješno je krenuo u novu sezonu zajedničkim nastupom sa Slanjanima osvojivši pehar za 3. mjesto u ekipnom poretku (1. Pujanke – Split sa 160, 2. Borsa – Mostar sa 98 i 3. Ura Nage sa 96 bodova) te uz dva pehara za najboljeg kadeta i najbolju mlađu kadetkinju turnira njihovi judaši okitili su se s 25 medalja. Zlata su osvojili: Dominik Vidoš, Sara Kljajić, Fran Kužnin, Dita Ševelj (JK „Slano“), Ana Haklička, Mia Vukas i Antea Mihović (JK „Slano“). Srebrom su se okitili: Mihael Vidoš, Dube Marković, Anamarija Milković, Petra Rajković (JK „Slano“), Miho Haklička i Tomislav Matić, dok su brončani bili Ivan Franković, Luka Kirigin, Stijepo Kristović, Bruno Gregov, Mila Tripković, Katarina Blitvić, Ivan Hrnić, Đivo Gašpar, Veronika Karač, Leo Tolja, Dario Hausvička i Mateo Sentić. 

 

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist