Sport

PAULO OBRADOVIĆ ‘Ne mogu više podnositi bol, došao sam do zida’

PAULO OBRADOVIĆ 'Ne mogu više podnositi bol, došao sam do zida'

Naš poznati i nagrađivani vaterpolist Paulo Obradović Medo, koji  u reprezentativnoj kapici nastupa od 2009. godine, jedan je od najtrofejnijih hrvatskih sportaša, osobito u sastavu Barakuda.

Nedavno je Medo objavio i to kako je otkazao reprezentaciji, navodeći za Jutarnji list kako je uzrok njegova stara ozljeda.

– Na početku bih naveo jedno. Nakon te odluke u vijestima se provlačilo sve osim jedne stvari, one najbitnije i koja je svima vrlo dobro znana. To je moja ozljeda! To je da su moja koljena u lošem stanju. Nešto što vrlo dobro znaju kako u reprezentaciji, tako klubu i, rekoh, cijelom vaterpolu – kazao je među ostalim Obradovića, naglasivši i to kako niti u jednom trenutku nije bio manjka želje igranja za reprezentaciju, no kako trpi bolove.

– Oni koji me znaju i kao čovjeka i kao igrača, znaju da nikad ne glumim. Dapače, ljetos sam na SP u Kazanju igrao s istom ozljedom, sa solidnom boli. Godinu dana trpim bolove. Sada je došlo do toga da stiskanje zubi, kako se kaže, više ne dolazi u obzir. Bol je postala nepodnošljiva. S njom idem spavati, s njom se budim, nije dobro. Došao sam do zida. Posebno to dolazi do izražaja u reprezentaciji koja igra turnirski, dakle, dan za danom. Sada mi to definitivno ne odgovara. U klubu, gdje imam utakmice samo vikendom, nekako ‘stisnem’ – napominje Medo.

Ostatak njegovog intervjua pročitajte ovdje.

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist