Aktualno

Pasjača i Betina špilja među najljepšim plažama

Pasjaca 4

Pasjača našla se na listi najboljih plaža na svijetu koju je objavio ‘The World’s 50 Best Beaches, Presented by Banana Boat’. Konavoska plaža zauzela je 39. mjesto od ukupno pedeset plaža. Tri najbolje plaže su Lucky Bay u Australiji, Anse Source D’Argent na Sejšelima i Hidden Beach na Filipinima.

Isto tako, Pasjača se našla na popisu najboljih europskih plaža. Tu je zauzela visoko 8. mjesto, a na listi se našla i Betina špilja u Dubrovniku, kao i Podrače u Brelima i Zlatni rat u Bolu.

Plaže su rangirane prema pet važnih kriterija – čistoj netaknutoj prirodi, udaljenosti, mogućnosti kupanja, godišnjim sunčanim danima i prosječnoj godišnjoj temperaturi.

Popisi su nastali kao rezultat suradnje s više od 750 vodećih turističkih influencera i profesionalaca. Proveli su mjesece savjetujući se s najboljim svjetskim influencerima i profesionalcima, zatim organizirajući plaže koje su prijavili s najvećim brojem glasova i njihovo rangiranje prema kriterijima, nakon čega su svim svjetskim putnicima predstavili popis definiran nebrojenim godinama stručnosti.

Pročitajte još

(FOTO) PUTEVIMA BOKELJSKIH HRVATA Sanja Putica otvorila emotivnu izložbu posvećenu Hrvatima u Crnoj Gori

Dulist

Barcelona planira zabraniti iznajmljivanje apartmana turistima

Dulist

ISTRAŽILI SMO CIJENE Koliko košta večera s Michelinovom zvjezdicom?

Nora Di Leo