Zanimljivosti

Partio nam naš Čile

U noći s nedjelje na ponedjeljak, u neke sitne sate, u svom stanu u Karmenu preminuo je Miroslav Jelčić, svakom u Gradu bolje znan po vječnom nadimku Čile.

Nakon drugog "moždanog" "Doktor protiv ljudske boli" kako smo ga zvali, ali i "doktor protiv ljudske gluposti" koji je svojim škercima vraćao osmijeh na lica čeljadi, više nije izdržao.

"Umro je Čile" pisalo je u sms poruci koju mi je rano tog jutra poslao Srđan Kera, njegov susjed i veliki štovatelj, što smo zapravo bili svi mi koji smo velikog Čilete poznavali. Ribar, veseljak, čeljade od betula i balice, Grada i skerca, prorok koji je unaprijed znao hrabro reći što nas čeka, razveselit svakog svojim osmijehom, učinit ovaj život ugodnijim i šaljivim.

Bio je lik Grada koji smo voljeli. Partio je, napustio nas do nekog novog susreta jedan od zadnjih likova, duh i obilježje Grada, koji pomalo i s njim nestaje. Ispraćaj našeg Čile trebao bi biti ove srijede, o čemu ćemo vas obavijestiti.
 

Pročitajte još

[FOTOGRAFIJA TJEDNA] Mistični otočić svetog Andrije

Zvonimir Pandža

Hrvatska od danas ima čak 42 proizvoda zaštićenog naziva u EU!

Dulist

[VIDEO] Zadivljujući prizori Mosta Ston iz zraka!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija