DuList IN

Pandemijski Trio PMS stiže ‘s kauča’ u Slavicu

Pandemijski Trio PMS stiže 's kauča' u Slavicu

U subotu, 14. kolovoza s početkom u 21:00 sat na pozornici Ljetnog kina Slavica, trio PMS održat će dugo očekivani koncert uživo. Za one koji nisu upoznati, iza ovog “nezgodnog” akronima kriju se imena naših dragih sugrađana – Periše Boka, Maria Nadila i Saše Aleksandre Miletić koji su nas, po ideji i uz produkcijsku pomoć LMT Studija, u sivilu ovogodišnjeg lockdowna redovito uveseljavali divnom glazbom koju su prenosili putem Facebook Live i YouTube platformi.

Spojila ih je naravno, ljubav prema glazbi i druženjima. Radi se redom o vrsnim amaterskim glazbenicima, prvenstveno “klapašima” koji su u ovom projektu pronašli način da svoje glazbeno umijeće podijele online sa širom publikom i to u raznolikim i ponekad neočekivanim žanrovima. Nemogućnost da rade ono što najviše vole u slobodno vrijeme stvorila je tako ovaj trio koji još jednom dokazuje da glazba uistinu ne poznaje granice, pa ni ove pandemijske.

Uz potporu rodbine i prijatelja koji su uživali i nestrpljivo čekali svaku slijedeću izvedbu, Trio PMS odlučio je svoj repertoar “preseliti” s kauča i kućnog okruženja te ga dovesti na jednu od omiljenih dubrovačkih ljetnih pozornica – kino Slavicu gdje će uz dosad izvedene skladbe donijeti i nekoliko novih sa svojim prijateljima.

Ulaznice za koncert moguće je kupiti online putem ulaznice.hr te u agencijama u njihovom sustavu. Za ulaz nije potrebna Covid potvrda. Kapacitet gledališta je limitiran. Izvedba je organizirana prema preporukama HZJZ-a zbog suzbijanja širenja virusa Covid-19.

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić nova Miss Universe Hrvatske

Dulist

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist