Zanimljivosti

PANDE, AUTI PA I EIFFELOV TORANJ… Pedeset mališana izradilo zanimljive uspomene

Više od pedeset polaznika sudjelovalo je u četvrtak i petak na radionicama crtanja 3D olovkama u sklopu STEM ljeta u Centru za mlade Dubrovnik.

Polaznici su, uz stručnu pomoć mentora i 3D olovki, crtali zanimljive predmete prema predlošcima ili po želji. Sve što su polaznici nacrtali na kraju radionice su uzeli sa sobom na uspomenu na radionicu. Na ovom ciklusu najviše su se crtale naočale, maske, Eiffelov toranj, automobili, bicikle, pande, zvijezde i drugi motivi.

Radionice su održali Informatički klub Futura i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

STEM ljeto u Centru za mlade Dubrovnik organiziraju Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije u tehničkoj radionici koja se nalazi u sklopu Centra za mlade Dubrovnik.

Pročitajte još

Dan u znaku policije: sportska natjecanja i misa povodom blagdana njihovog zaštitnika

Dulist

ŠTO POLICAJCI RADE? Vrtićarci i školarci iz Konavala posjetili PGP Grudu i MCGP Karasoviće

Dulist

Zanimljiva priredba povodom Međunarodnog Dana starijih osoba u Domu na Pilama

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija