Aktualno

Paketi pomoći stigli do malih Glinjana

Paketi pomoći stigli do malih Glinjana

Kamion s paketima pomoći prikupljenim u akciji Caritasa Dubrovačke biskupije ‘Podijelimo radost Božića’, koja se proteklog vikenda održavala na Pilama u Dubrovniku, stigao je u Glinu. Povratnu informaciju poslala je Michaela Grmuša Muža, školska defektologinja i voditeljica Kluba učenika pomagača Osnovne škole Glina.

‘Poštovani, od srca Vam zahvaljujemo što ste za svoju humanitarnu akciju ‘Podijelimo radost Božića’ odabrali upravo grad Glinu i naše male osnovnoškolce. U ime naših 108 učenika koji su uslijed potresa ostali bez svojih domova i koji žive trenutno u kontejnerima i mobilnim kućicama posebno Vam zahvaljujemo i šaljemo vam fotografije današnjeg istovara pomoći u prostoru naše škole.

Sutra će školski klub učenika pomagača s mentorima, predstavnicima Caritasa, grada i Crvenog križa obići svu djecu koja su u kontejnerskim naseljima te im uručiti pakete.

Još jedno hvala Vama kao i vašim župljanima koji su se u ovim trenutcima sjetili i od srca donirali za najpotrebnije. Srdačan pozdrav od vaših malih Glinjana.’

Pročitajte još

Franković osudio nasilje člana mladeži HDZ-a i najavio stegovni postupak

Dulist

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist