Aktualno

Imisimo: Potrošači su za nas prioritet. Donijeli smo odluku o povlačenju cijelog lota hrenovki

Nakon što je nedavno s polica povučena njihova hrenovka ‘Ivanečki Frankfurter Premium’, zbog moguće prisutnosti komadića metala, javili su se iz tvrtke Imisimo s priopćenjem. Prenosimo ga u cijelosti.

Stavom uprave donesena je odluka o dobrovoljnom povlačenju cijelog lota proizvoda nakon što smo zaprimili e-mail od strane privatnog potrošača iz Velike Gorice koji navodi da je našao komadić metala u proizvodu.

Potrošači su za nas prioritet i bez obzira na iznimno nisku realnu mogućnost da se formirani i veći komadić metala nađe u hrenovci uslijed tehnološkog postupka prilikom obrade, u skladu s našom dobrom poslovnom praksom donijeli smo odluku o povlačenju cijelog lota te njegovom neškodljivom zbrinjavanju.

Potrošači koji ovom brendu daju podršku više od 74 godine zaslužuju da se prema njima odnosimo s najvišom odgovornošću i tako pokažemo da cijenimo njihovu vjernost, a posebno njihovu sigurnost te da brend kojem su vjerni toliko desetljeća zaslužuje njihovo povjerenje. U tu svrhu poduzete su značajne mjere u kontroli procesa te analizi eventualnih rizika.

Našim vjernim kupcima i novim ljubiteljima Ivanečkih delicija želimo čestit Božić i sretnu Novu te obećajemo da ćemo Vas u 2022. godini razveseliti sa jos novih ‘starih’ okusa Ivanečkih delicija i jos većom brigom za Vašu sigurnost i zadovoljstvo.

Pročitajte još

Psi i dalje čekaju na Žarkovici! Ističe zadnji zadani rok…

Dulist

‘Jednom Grof – uvijek Grof’: Održana skupština specijalne jedinice, predsjednik Nikica Lazarević

Dulist

Trodnevlje u zbornoj crkvi sv. Vlaha u Dubrovniku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija