Aktualno

Oleg Uskoković jedan od novih vlasnika hotela Romana u Makarskoj

Oleg Uskoković jedan od novih vlasnika hotela Romana u Makarskoj

Novi vlasnik hotela Romana je dioničko društvo za hotelijerstvo i turizam ‘Aminess’, koje već posjeduje hotele u Orebiću, Novigradu, Korčuli i Njivicama. Društvo planira obnoviti hotel Romana i podići mu kategorizaciju na 5 zvjezdica.

Morski.hr piše da je na Facebook stranici Dnevna doza makarskog nereda objavljeno kako je među novim vlasnicima hotela Romana odvjetnik Oleg Uskoković, rođeni Dubrovčanin koji živi i radi u Varaždinu čije ime se svojedobno provlačilo kroz aferu Spice, ali i kroz aferu Pokora, kada je u Dubrovniku otkriven lanac tvrtki koje je tajno osnivala Dubrovačka biskupija u suradnji s tvrtkom Midia Grupa iz Švicarske – koja je gradila javnu garažu u vrijeme mandata gradonačelnice Dubravke Šuice, s ciljem zarade na mešetarenju zemljištem. Sin je poznatog dugogodišnjeg direktora i najvećeg dioničara Atlantske plovidbe Želimira Uskokovića.

Na stranici Dnevna doza makarskog nereda navodi se kako je izvođač radova na gradilištu gdje se urušila ulica, tvrtka Projekt Gruž d.o.o., koja je u vlasništvu obitelji Slezak, a koja je Makaranima poznata po tome što je svoj aparthotel na gradskoj plaži uspjela ugurati između hotela Park i Meteor.

Pročitajte još

Bačić o izbornom danu: Nepotrebno, iracionalno, izgubit ćemo 300 milijuna eura

Dulist

PUŠAČI POZOR Još jedna kompanija povisuje cijene cigareta

Dulist

NORDIJSKO HODANJE I PJEŠAČENJE U KONAVLIMA Organizirane 3 rute, za svakoga ponešto

Dulist