Kultura

Ovog četvrtka Naira Asatryan zasvirat će za Društvo distrofičara

Donacijski koncert u organizaciji DSO-a i pijanistice Naire Asatryan održat će se ovog četvrtka, 7. listopada, u Kneževu dvoru s početkom u 20 sati. Sav prihod od ulaznica ove će se godine donirati Društvu distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko neretvanske županije.

Pozivamo naše sugrađane da kupnjom ulaznice i sudjelovanjem na koncertu doprinesu ovoj humanitarnoj akciji te pomognu članovima Društva u njihovim svakodnevnim izazovima.

Na programu koncerta je F. Chopin i njegove skladbe: Balada br. 1 u g-molu, op. 23; Balada br. 2 u F-duru, op. 38; Balada br. 3 u As-duru, op. 47 i Balada br. 4 u f-molu, op. 52. Svi ljubitelji klasične glazbe sigurno će uživati u predviđenom programu, posebno uz humanitarni karakter cijelog događaja.

Naira Asatryan je rođena 21.12.1977. u Erevanu, Armenija. Prvu je godinu glazbene škole upisala 1986. u Erevanu – odsjek glasovir. Godine 1993. dobila je drugu nagradu na državnom natjecanju mladih glazbenika Armenije, a potom je primljena u specijalnu glazbenu školu “Čajkovski“ pri državno konzervatoriju Komitas u Erevanu. Od 1995. do 2000. studirala je glasovir na istom konzervatoriju u klasi prof. Roze Tandilyan. Godine 2000. je upisala poslijediplomski studij i po programu razmjenu studenata došla u visoku glazbenu školu Ino Mirković u Lovran gdje se usavršavala u klasi profesora Nasetkina i Zarafjanca.
Imala je brojne samostalne nastupe diljem Hrvatske, a uz DSO organizira donacijski koncert svake godine.

Ulaznice za koncerte možete kupiti na prodajnima mjestima (Luža, Slanica, Dubravka, Perla Adriatica), putem www.dso.hr ili prije koncerta, pred Dvorom. Za bilo kakve informacije možete nam se javiti na sales@dso.hr ili na broj telefona 091 613 7314.

Pročitajte još

UZ FILM ATILLE AKSOJA ‘Brodovi’ Tajme Guzin ‘zaplovili’ u foyeru Kazališta

IVANA JELAČA O PROJEKTU MUZA KOJI VRAĆA U ŽIVOT DUBROVAČKE LJETNIKOVCE: Kreativni proces trajao je punih godinu dana i doveo nas je do neočekivanog

Dulist

‘Služavke i gospođe’ Milana Milišića u Lerovom ‘Čitanju Grada’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija