Zanimljivosti

Ovog četvrtka druga interaktivna pričaonica za Ukrajince

Odjel za djecu i mlade Dubrovačkih knjižnica organizira ciklus pričaonica za izbjeglice iz Ukrajine. Program će voditi magistra ukrajinskog jezika i književnosti Marinka Ulaga u suradnji s Ivanom Puharić, također magistrom ukrajinskog jezika. Druga pričaonica će se održati u četvrtak, 31.ožujka s početkom u 17 sati u prizemlju Narodne knjižnice Grad, a namijenjena je djeci od 6 do 10 godina. Polaznici će imati priliku naučiti pozdrave i boje na hrvatskom jeziku. Cilj je najmlađima olakšati integraciju u novo društvo pomoću interaktivnih pričaonica.

U istom terminu će Ivana Puharić održati sat razgovornog hrvatskog jezika za odrasle. Susreti će se organizirati u dogovoru s polaznicima.

S obzirom na ograničen broj polaznika, svi zainteresirani mogu se javiti putem e-pošte na djecji@dkd.hr ili na Messenger Odjela za djecu i mlade.

Pročitajte još

Hrvatska na vrhu ljestvice najsigurnijih zemalja u Europi za solo putovanja

Dulist

Nova nadogradnja WhatsApp polako pretvara u društvenu mrežu

Dulist

EUROJACKPOT Sretnik na Tisku u Srebrenom uplatio listić i osvojio više od pola milijuna kuna!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija