Kultura

OVE SUBOTE Slikajte u Florinom đardinu s umjetnicom Ivanom Miloglav

OVE SUBOTE Slikajte u Florinom đardinu s umjetnicom Ivanom Miloglav

Florin dom u Lapadu, nekadašnji atelier Flore Jakšić, koji je slikarica oporučno ostavila na brigu i korištenje umjetnicima je sve do danas ostao usamljen primjer utočišta kulture i umjetnosti na prostoru Lapada. Slikaričin atelier i vrt u lapadskoj uvali mjesto su kontinuiranih nastojanja da se u okružju Lapada i Dubrovnika umjetnicima i umjetničkoj publici pruži mogućnost za stvaranje i boravak, za međusobno upoznavanje te razmjenu iskustava.

Stoga će se ovu subotu, 6. studenog u 10 sati upravo na ovom mjestu održati Slikanje u Florinom đardinu, osmišljeno kao jednodnevni događaj na kojem bi svi zainteresirani mogli sudjelovati u plain-air slikanju pod vodstvom akademske slikarice Ivane Miloglav. Poštivajući Florinu oporuku, a s željom da se prostor što bolje iskoristi te na ovaj način upozna širu javnost s njezinom ostavštinom te educira zainteresirane u specifičnoj likovnoj aktivnosti osmišljena je radionica slikanja za mlade, odrasle i starije osobe.
Radionica će se odvijati do 16 sati, a prijaviti se možete putem maila ivanamiloglav@gmail.com ili na broj mobitela 0917831110. Radionica je besplatna, a materijal osiguran. Ponesite marendu, a više detalja potražite ovdje.

Pročitajte još

PREDSTAVLJANJE KNJIGE TIHOMIRA DUJMOVIĆA Hrvatske povijesne istine

Dulist

TEMA IZAZOVNA VREMENA Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

[FOTO/VIDEO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Cvjetni koncert u đardinu Ljetnikovca Crijević Pucić

Dulist