DuList IN

Ove nedjelje dodjela nagrada za najbolji konavoski vrt, vinograd i maslinik

U nedjelju, 27. lipnja 2021. godine dođete u izletište Mlin u Ljutoj, gdje će se s početkom u 17 sati organizirati završnica ovogodišnjeg projekta Gledam svoje Konavle na kojom će se dodijeliti priznanja i nagrade za najbolji konavoski vrt, vinograd i maslinik.
U prigodnom programu će suradnici na projektu dr. sc. Ines Hrdalo i dr. sc. Marko Karoglan, profesori s Agronomskog fakulteta u Zagrebu, održati prigodno izlaganje i dati svoj osvrt na stanje obrađenosti i uređenosti konavoskih baština. Program će se upotpuniti glazbenim nastupom Nene Čorak.
U okviru projekta Udruga Agroturizam Konavle je 11. lipnja ove godine objavila Javni poziv na koji su se mogle prijaviti poljoprivredne parcele koje se boduju za ovogodišnji izbor.
Udruga Agroturizam Konavle ovaj projekt provodi uz potporu Ministarstva poljoprivrede, a s ciljem podizanja svijesti lokalnog stanovništva o potrebi skladnog uređenja prostora ruralne destinacije i poboljšanja ukupne kvalitete života.

Pročitajte još

Predstavljen drugi broj dvojezičnog magazina ‘Volim Konavle’

Dulist

Šušur subotnje večeri u Gradu

Dulist

[FOTO/VIDEO] ‘IZ TVOJE PERSPEKTIVE’ Plesna priča u Lazaretima oduševila Dubrovčane

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija