Aktualno

OVAJ TJEDAN Besplatna radionica ‘Kako samostalno voditi paušalni obrt’

Dubrovačka razvojna agencija u srijedu, 26. listopada organizira besplatnu radionicu “Kako samostalno voditi paušalni obrt” koja će se održati u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik) s početkom u 10 sati. Radionica će trajati 3 sata, a namijenjena je osobama koje planiraju pokrenuti vlastiti tzv. paušalni obrt. Radionicu vodi gđa. Antea Kaleb, poslovna savjetnica s četrnaestogodišnjim iskustvom na poslovima financijskog i poslovnog konzaltinga. Članica je Udruge računovođa i financijskih djelatnika Split.
Teme koje će se na radionici obraditi su: Koji je uvjet za paušalno oporezivanje dohotka od samostalne djelatnosti? Gdje i kada prijaviti obavljanje paušalne djelatnosti? Kolike su obveze poreza na dohodak i prireza te doprinosa? Koji su rokovi plaćanja istih? Koje poslovne knjige (knjigovodstvo) i obrasce voditi? Obveza ispostavljanja računa i fiskalizacija. Što znači poslovati sa inozemstvom i kako to oporezivati? Što kada se prekorače propisani uvjeti za paušalno oporezivanje?
Prijave za ovu radionicu zaprimaju se putem sljedećeg linka: https://eventsnotebook.com/showEvent.php?id=580 Više informacija možete dobiti putem e-maila mpuljas@dura.hr ili telefona 020/640-271
Broj polaznika ograničen je, stoga požurite!

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist