Grad

OTVORILI SEZONU Direktni letovi United Airlinesa između Dubrovnika i New Yorka četiri puta tjedno

OTVORILI SEZONU Direktni letovi United Airlinesa između Dubrovnika i New Yorka četiri puta tjedno

United Airlines je ponovno pokrenuo svoju liniju sezonskih direktnih letova te će letjeti četiri puta tjedno između Dubrovnika i New Yorka/Newarka s prvim odlaznim letom danas iz Dubrovnika. United će na ovoj liniji prometovati do 29. rujna 2022.

-Radosni smo što se vraćamo u Dubrovnik u 2022. godini te što ćemo ponovno pokrenuti naše direktne letove prema Sjedinjenim Američkim Državama – rekao je Bob Schumacher, regionalni direktor prodaje za United.

-S povratkom linije za New York/Newark, naši klijenti u Hrvatskoj mogu iskoristiti prednost direktne veze prema Sjedinjenim Američkim Državama, kao i neusporedivu mrežu letova iz huba Uniteda u New Yorku/Newarku, koja nudi direktne veze prema više od 90 destinacija diljem Sjeverne i Južne Amerike – rekao je.

-Iznimno nam je drago što možemo najaviti da će od danas do 29. rujna ove godine, Dubrovnik i New York (Zračna luka Newark) biti ponovno povezani direktnim letom renomiranog avioprijevoznika United Airlines – rekao je Frano Luetić, glavni direktor Zračne luke Dubrovnik.

-Nakon uspjeha prošlogodišnje direktne linije, za koju se pokazalo da je vrlo tražena, United Airlines je odlučio da ovu ljetnu sezonu uvede četiri leta tjedno iz svakog smjera. Također je bitno napomenuti ukidanje američke vize za državljane Hrvatske, što je znatna pogodnost za putovanje – naglasio je Luetić.

United će iz Dubrovnika do New Yorka/Newarka letjeti zrakoplovom Boeing 767-300, koji uključuje 30 United PolarisSM sjedala poslovne klase, 46 Economy PlusSM i 138 economy sjedala.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist