Aktualno

Otvorene online prijave za organizirano cijepljenje pomoraca iz županije

Online prijave za organizirano cijepljenje pomoraca protiv COVID-19 s područja Dubrovačko-neretvanske županije otvorene su ovog utorka.
-Pozivaju se pomorci s područja Dubrovačko-neretvanske županije zainteresirani za cijepljenje da ispune prijavu. Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije odlučio se za ovakvu vrstu prijava kako bi pomorcima olakšao proces prijava za cijepljenje – istaknuto je u objavi.
-Prema informacijama kojima raspolažemo, svi pomorci u RH koji se žele cijepiti protiv Covid 19 mogu se javiti svom liječniku obiteljske medicine ili direktno HZJZ te bi trebali biti cijepljeni u najkraćem mogućem roku – navodi se u objavi.
Voditelj ureda Sindikata pomoraca Hrvatske u Dubrovniku Romano Perić ističe kako postoji veliki interes pomoraca za cijepljenje protiv COVID-19.
-Naša kampanja za organizirano cijepljenje pomoraca traje od Nove godine. Mislim da je ovo jedno od prvih organiziranih cijepljenja u Hrvatskoj – rekao je.
Prijavu, kao i pravila privatnosti te uvjete korištenja upitnika mogu se pronaći na stranicama Sindikata pomoraca.

Pročitajte još

Kapetanić, Macan, Milinković i Šuljak počasni članovi DPDS-a

Dulist

Rendžeri pomogli odsukati jedrilicu kraj Polača

Dulist

[SPCO DSUBROVNIK] ‘Nismo ni pretpostavljali da za tako nešto treba tražiti dozvolu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija