Aktualno

Lionsi zahvalili Maloj kući na sudjelovanju u akciji ‘Srce pod povećalom’

Predsjednica Lions kluba Sveti Vlaho, Dolores Aleksić posjetila je vrijedne odgajateljice i mališane u Maloj kući u Mokošici, te voditeljici Martini Franičević Feregja uručila zahvalnicu za njihov doprinos uspješnoj humanitarnoj akciji ‘Srce pod povećalom’.

U Maloj kući se tijekom lanjskih božićnih blagdana održao pravi mali festival dobrote i ljubavi tijekom kojega je prikupljen značajan iznos novca koji je bio namijenjen za kupnju povećala za slabovidnu dubrovačku gimnazijalku i njeno daljnje školovanje.

Lions klub Sveti Vlaho je lani započetu akciju ‘Srce pod povećalom’ nastavio i nedavnom proljetnom prodajom sadnica ispred RK Srđ, koja je uspješno završila, a prikupljena sredstva će biti namijenjena potrebama slijepe i slabovidne djece. Dio sadnica lavande i paprati poklonjen je Dječjem vrtiću Mala kuća koja u svom sklopu ima i prekrasan vrt i okućnicu u kojima djece sade i uzgajaju različito bilje, te uživaju u prirodi. Bio je to mali znak pažnje za djelatnice vrtića koje nesebično i predano uče i odgajaju mališane kako je važno živjeti i brinuti o zelenom okolišu, ali i kako je bitno u životu raditi dobra djela i pomagati drugima.

Pročitajte još

‘Vozi se slalom’ između cijena materijala, a kvalitetnog radnika nema ‘ni za lijeka’

Iva Dedo

ODRŽAVANJE I POPULARIZACIJA TRADICIJE Konavosko svilarstvo pod preventivnom zaštitom!

Dulist

NESLUŽBENO Benzin i dizel u ponoć ne poskupljuju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija