Aktualno

SVAKIM DANOM Od 26. lipnja izravan let Amsterdam – Dubrovnik

Počevši od 26. lipnja KLM započinje izravni promet između Amsterdama i Dubrovnika.

Prvih tjedana ova ruta će prometovati subotom i nedjeljom, a od 5. srpnja 2021. svakodnevno će se prometovati do kraja vrhunca ljetne sezone, 29. kolovoza 2021.

Red letenja bit će sljedeći:
KL 1803 polazit će iz Amsterdama u 10:10 i stizati u Dubrovnik u 12:40.
KL 1804 polazit će iz Dubrovnika u 13:30 i stizati u Amsterdam u 16:10.

Sva vremena su lokalna; raspored se može promijeniti i ovisi o ograničenjima putovanja. Letovi će se odvijati pomoću zrakoplova Embraer 190 s 20 mjesta u poslovnoj klasi i 80 mjesta u ekonomskoj klasi.

– KLM Royal Dutch Airlines je spreman ponovno prevesti svoje putnike na odgovoran i siguran način. KLM fleksibilno reagira na tržišne uvjete, a u smislu broja svjetskih odredišta obnovljeno je 90 posto mreže u odnosu na razdoblje prije Covid 19. KLM postupno povećava frekvencije, koliko je moguće brže, te koristi veće kapacitete za sva moguća odredišta – poručili su iz aviokompanije.

KLM je nagrađen APEX Diamond Award Health Safety – nagradom iz područja zdravstvene sigurnosti. Ova nagrada je najviša moguća razina certificiranja za zrakoplovne tvrtke u području zdravlja i sigurnosti. KLM je druga europska zrakoplovna tvrtka koja je dobila Diamond certifikat, nakon Virgin Atlantic-a. KLM je ove godine analizirao cjelokupno putovanje kupaca i postavio najviše moguće standarde kako bi svojim kupcima osigurao optimalno zdravlje i higijenu prije, za vrijeme i nakon putovanja. Ovaj, najviši status APEX-a, je važno jamstvo putnicima da sigurno lete zrakoplovom KLM-a na najvišoj mogućoj razini u svijetu.

KLM nudi nekoliko mogućnosti ponovnog rezerviranja i povrata novca, tako da svi koji žele planirati putovanje mogu to učiniti s povjerenjem i sigurnošću. Bez obzira na to je li otkazivanje potaknuto promjenama pravila ulaska na odredište, obiteljskim hitnim slučajevima ili jednostavno zbog promjene planova u zadnji trenutak, sve karte KLM-a mogu se rezervirati ili vratiti bez potrebe za pružanjem bilo kakvih dokumenata za opravdanje. Let se mora otkazati prije polaska.

Pročitajte još

RAZLOZI JOŠ UVIJEK ‘POD VELOM TAJNE’ Zašto je Euro Daus zatvorio poslovnicu u Čibači?

Leona Rašica

Srijedom se čita DuList!

Dulist

Roberta Metsola nova predsjednica Europskog parlamenta

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija