DuList PROMO

OSTAJEMO S VAMA Taj Mahal dostava i ‘takeout’

OSTAJEMO S VAMA Taj Mahal dostava i 'takeout'

Prilagodili smo se nastaloj situaciji pa smo organizirali dostavu ili preuzimanje, odnosno ‘takeout’ vaših omiljenih bosanskih specijaliteta – poručili su nam iz Taj Mahala. Tako ćemo nastaviti uživati u prepoznatljivim okusima i mirisima bosanskih jela iz udobnosti naših domova uz prilagođeni menu s prilagođenim cijenama.

Tu su omiljene i neizostavne pite i bureci, zimske salate, jela s roštilja s najboljim ćevapima, pljeskavicama, shish ćevapima…Ugrijat ćemo se uz tradicionalna jela bosanske kuće kao što su sarme – japraci, razne ćufte te mesne delicije poput finog telećeg mišića, teletine u tijestu, bifteka…Uz svaku narudžbu iznad 100 kuna osladit ćete se s poklon-baklavama.

Već je dobro poznato kako sve meso dolazi iz vlastitog mesnog butika ‘Taj Butcheraj’ koji vjeruje u fino meso i dobre suhomesnate proizvode s malih farmi slobodnog uzgoja. Upravo iz tog razloga svakom narudžbom iznad 100 kuna u Taj Mahalu ostvarujete 15 posto popusta u Taj Butcheraju.

Neka vaš dom zamiriše na sevdah i dobro poznate bosanske začine. Nazovite 020 640 123 i naručite vaše jelo svaki dan od 11 do 22 sati. Zaprati Taj Mahal na Instagramu i baci oko na menu.

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist