DuList PROMO

Slasni početak blagdana u Diskontu Stanić

Slasni početak blagdana u Diskontu Stanić

S novim katalogom Diskont Stanić donosi ideje za slasni početak blagdana! Od četvrtka 26. studenog, do srijede 9. prosinca, u svim Diskontima Stanić možete pronaći novu super ponudu po odličnim cijenama!

U novom katalogu Diskont Stanić donosi ideje za slasne blagdane i bogati blagdanski stol. Hladne plate i naresci su uvijek odlična ideja, pa tako možete pronaći pršut, kulen, dimljenu pancetu, pancetu, hamburger po odličnim cijenama. Već spremno i narezano za serviranje. Za ljubitelje sireva tu je bogata paleta od tvrdog planinskog sira do blage mozzarelle.

Pravi blagdanski stol nezamisliv je bez kolača, pa se na vrijeme opskrbite brašnom, maslacem i Creminom koji će strpljivo čekati Vaše kulinarske kreacije. Ili se jednostavno počastiti već gotovom tortom. Izaberite između Maline s Burbon vanilijom ili Jagode s Panna Cottom.

Slasni početak blagdana u Diskontu StanićU Diskontu Stanić mislili su i na naše najmlađe, pa osim vrhunskih Zott proizvoda pronađite i prigodne poklon pakete. Sveti Nikola samo što nije stigao!

Prelistajte novi katalog i inspirirajte se! Jer svaki dan je savršen za uživanje u okusima!

Katalog Stanić

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist