Grad

OŠ Ivana Gundulića dobiva novu kotlovnicu

OŠ Ivana Gundulića dobiva novu kotlovnicu

Objavljen je postupak javne nabave za rekonstrukciju kotlovnice Osnovne škole Ivana Gundulića.

Predmet nabave je nabava i ugradnja toplovodnog niskotemperaturnog čeličnog kotla za centralno grijanje na loživo ulje s pripadajućom opremom uz prethodnu demontažu postojećeg kotla i popratne građevinske radove.

Ukupna procijenjena vrijednost nabave iznosi 400 tisuća kuna (+ PDV). Rok za predaju ponuda ističe 24. studenog, a isporuka i uspješna montaža opreme te puštanje u rad cjelokupnog sustava propisano je unutar razdoblja od 90 kalendarskih dana od dana potpisa ugovora s odabranim izvođačem.

Podsjetimo i da je na proljeće ove godine završena 7,8 milijuna kuna vrijedna energetska obnova zgrada OŠ Ivana Gundulića, koja je većim udjelom od čak 64 % sredstava financirana bespovratnim van proračunskim sredstvima. Realizacijom tog projekta gruška škola je iz energetskog razreda C prešla u razred B uz značajne uštede potrošnje toplinske energije, smanjenje emisije C02 te više nego dvostruko smanjenje ukupne energetske potrošnje objekta.

Energetska obnova uz sufinanciranje sredstvima EU fondova i sredstvima iz drugih van proračunskih izvora provedena je i na objektima škole Marina Držića te ranije i OŠ Lapad, a obnovljeni su i objekti vrtića Izviđač i Ciciban.

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist