Grad

ONLINE U PONEDJELJAK Drugo javno izlaganje o prijedlogu Plana upravljanja

ONLINE U PONEDJELJAK Drugo javno izlaganje o prijedlogu Plana upravljanja

Zavod za obnovu Dubrovnika poziva na uključenje u drugo javno izlaganje u sklopu javne rasprave o Prijedlogu Plana upravljanja svjetskim dobrom UNESCO-a ‘Starim gradom Dubrovnikom’, koje će se održati u ponedjeljak, 1. ožujka 2021. u 18 sati putem online sustava.

Pozivnica za online video poziv može se preuzeti na stranicama Zavoda za obnovu Dubrovnika.

Javna rasprava o Prijedlogu Plana, čiji je dio ovo izlaganje, traje od 4. veljače do zaključno 6. ožujka 2021. godine. Javni uvid u Prijedlog Plana moguć je svaki dan od 9 do 19 sati u Luži, ispod zvonika te na mrežnim stranicama Zavoda za obnovu Dubrovnika, Grada Dubrovnika i Ministarstva kulture i medija RH.

Radi boljeg upoznavanja sa Prijedlogom Plana uputno je prethodno pogledati snimak prvog javnog izlaganja na mrežnim stranicama Zavoda za obnovu Dubrovnika.

Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti u javnu raspravu davanjem mišljenja, primjedbi i prijedloga na Prijedlog Plana upravljanja zaključno s datumom 6. ožujka 2021., a na način da:

– postavljaju pitanja tijekom drugog javnog izlaganja (01. ožujka od 18 sati) o predloženim rješenjima, na koja usmeno odgovaraju osobe koje vode javno izlaganje,

– daju prijedloge i primjedbe u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja,

– svoje prijedloge i primjedbe u pisanom obliku dostave na adresu: Zavod za obnovu Dubrovnika, Cvijete Zuzorić 6, Dubrovnik ili na e-mail javna.rasprava@zod.hr.

Prijedlozi i primjedbe moraju biti čitko napisane te moraju sadržavati ime i prezime, adresu i potpis podnositelja. Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani, ne moraju se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti u Zavodu za obnovu Dubrovnika, Cvijete Zuzorić 6, Dubrovnik, na telefon +385 (20) 324 060 ili e-mail: zod@zod.hr.

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist