Grad

Iz Libertasa najavljuju promjene u voznom redu

Iz Libertasa su najavili novi vozni red u gradskom i prigradskom prijevozu koji na snagu stupa u ponedjeljak, 1. ožujka 2021. Doći će do promjena u prometovanju na prigradskim linijama u pravcu istoka (Općina Župa dubrovačka i Konavle), zapada (Općina Dubrovačko primorje) te na području Grada.

Prelaskom svih osnovnih i srednjih škola na gradskom te na području Konavala i Župe dubrovačke na on-line način rada, vozni red prilagođen je novonastaloj situaciji. Tako će linija 11 Molunat-Dubrovnik i dalje prometovati do Dubrovnika, dok će linije 25 (Vodovađa-Dubrovnik) i linija 27 (Vitaljina-Dubrovnik) prometovati do Zvekovice. Izmjene u linijama u pravcu istoka od 1. ožujka možete provjeriti ovdje.

U pravcu zapada, doći će do izmjene na liniji broj 12 Dubrovnik-Slano. Umjesto u 18.30 sati, posljednji polazak iz Dubrovnika na ovoj liniji je u 19.30 sati čime se, Kako bi se olakšao prijevoz stanovnicima koji gravitiraju ovoj liniji, doći će i do promjene na liniji broj 35, Dubrovnik-Brsečine. Posljednji polazak na ovoj liniji iz Dubrovnika je, radnim danom i subotom u 22 sata. Sve izmjene donesene su u suglasnosti ili na prijedlog Općina i Mjesnih odbora, a možete ih pogledati ovdje.

Na području grada, privremeno su neaktivne linije koje su u vršnim satima prometovale iz Mokošice prema Pločama i Lapadu, te linija koja je povezivala Glavicu Babin kuk i Ploče.

-I dalje su na snazi sve mjere i odluke Nacionalnog stožera koje su usmjerene na suzbijanje pandemije Covid-19, a po poboljšanju epidemiološke situacije i povećanju gospodarske aktivnosti, doći će i do dodatnih izmjena voznog reda – ističu iz Libertasa u priopćenju.

Pročitajte još

[FOTO] ‘MOŽEMO BITI ZADOVOLJNI’ Franković obišao novouređeni parking Gradac

Dulist

KLM od lipnja uspostavlja svakodnevnu liniju Amsterdam-Dubrovnik

Dulist

FRANKOVIĆ Ovo je neviđeni skandal! Kako je moguće da Laguna Trade posjeduje radnu verziju rješenja, a Grad i Ministarstvo nisu ni znali za postupak!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija