Aktualno

Online ‘Tjedan karijera’ Sveučilišta, govorit će se o izazovima i prilikama u pandemiji

Kampus Sveučilišta u Dubrovniku

Ovogodišnji Tjedan karijera Sveučilišta u Dubrovniku kao glavnu temu ima: Izazovi i prilike u doba pandemije, a održat će se od 8. do 12. ožujka 2021. Pandemija COVID-19 pogodila je cijeli svijet, pa i sustav obrazovanja, u kojemu se preko noći klasični oblik nastave morao zamijeniti onim na daljinu. S druge strane, poslodavci su djelomično zaposlenike uputili na rad iz kuće; takav oblik rada u Hrvatskoj, do ove pandemije, bio je iznimka. Koliko je pandemija COVID-19 utjecala na svakodnevni život, tko se i kako s krizom nosi, a mogu li i kako studenti u ovoj situaciji pronaći izazov, nametnulo se kao ovogodišnje promišljanje prilikom organizacije Tjedna karijera.
Tjedan karijera odvijat će se online, preko Zoom platforme, a namijenjen je svim studentima Sveučilišta. Od programa ističemo: radionice pisanja molbe za posao te savjete studentima kako voditi brigu o sebi u izazovnim vremenima. Dodatno, studenti će čuti i kako to izgleda raditi u PR agenciji na različitim projektima. Kao i prijašnjih godina, Alumni Sveučilišta prenijet će studentima njihova iskustva razvoja karijera, a povodom Međunarodnog dana žena održat će se i panel diskusija: „Žene u poslovnom svijetu u uvjetima pandemije: kako opstati i što očekivati u budućnosti“. Također, održat će se i predavanje međunarodnog stručnjaka grupacije Hilton o utjecaju pandemije COVID-19 na njihovo poslovanje, zatim i predavanje o tome kako uspjeti u globalnom svijetu i kako se međunarodne organizacije nose s pandemijom i krizom. Studenti restauracije doznat će kako se uspješno prijaviti i steći zvanje u konzervatorsko-restauratorskoj djelatnosti.
Program Tjedna karijera i poveznice za Zoom dostupni su ovdje.

Pročitajte još

Strabag i Avax žele graditi čvor Brijesta, ponude im veće od procijenjene vrijednosti radova

Dulist

Uskoro dodjela grobnih mjesta na Dupcu. Cijene nešto niže, ali bez opreme

Dulist

VRIJEDNA DONACIJA Dubrovačka bolnica bogatija za novi monitor vitalnih funkcija i binokularni oftalmoskop

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija