Zanimljivosti

ONLINE RADIONICA ZA RODITELJE Razvoj digitalnih vještina kod predškolaraca

Online radionica ‘Razvoj digitalnih vještina kod predškolaraca’ održat će se u četvrtak, 25. ožujka u 18 sati na Zoom platformi, uz vrlo aktualnu temu razvoja ključnih vještina koje su primjenjive i u digitalnom svijetu, navode iz Zajednice tehničke kulture. Online radionica namijenjena je roditeljima djece predškolske dobi. Cilj radionice je upoznati roditelje koje vještine razvijati kod predškolaraca kako bi ih pripremili i pomogli u savladavanju digitalnog svijeta.

-Želja nam je informirati roditelje i potaknuti ih na aktivno sudjelovanje u digitalnom odgoju djeteta. Razgovarat ćemo i o navikama djece predškolske dobi pred ekranima, kako stvoriti obiteljsko okruženje koje ne potiče pretjerano korištenje ekrana te o načinima kako pomoći djeci da odrastu u sigurne i odgovorne korisnike digitalnih uređaja i sadržaja – ističu iz zajednice. Broj mjesta na radionici je ograničen, a prijave su obavezne putem Google obrasca.

Marija Renić je edukatorica i dugogodišnja članica udruge Roda. Ima višegodišnje iskustvo rada s odgojiteljicama, dadiljama i roditeljima na pitanjima sigurnog i odgovornog korištenja interneta te u osmišljavanju i izradi edukativnih materijala za roditelje i stručnjake. Predviđeno trajanje radionice je 90 minuta. Online radionicu za roditelje organizira udruga Roditelji u akciji – Roda u suradnji sa Zajednicama tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Drage mame, sretan vam Majčin dan!

Dulist

M-LJETOVANJE 2021. Tratajte se odmorom na Odisejevom otoku

Dulist

Art radionica Lazareti otvara radionicu kreativnog pisanja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija