Urednički izbor

Ekipa Ludog mora snimila video maestralne borbe s ‘ribom života’, ljudi ne mogu dočekati nastavak

Ekipa Ludog mora na svome je Facebooku objavila video maestralne ‘borbe s ribom života’ koji je toliko privukao pažnju javnosti da, sudeći prema komentarima, ne mogu dočekati objavu cjelovitog videa ili nastavka. Video pokazuje ‘junačku borbu’ s ribom za sada nepoznatih karakteristika, ali zacijelo poprilično velikoj. Marin u ulozi ribara ‘oboružao’ se svim snagama ne bi li je izvukao.

-Počinje borba života s ribom života i prva stvar koju čujete dolazi iz galerije mudrosti našeg duhovnog vođe Primariusa – ‘Zapamti jednu stvar, ogromna je dubina ispod i imaš vremena!’. Ko naručeno, ko normabel! Cijeli video uskoro na našem YouTube kanalu. Da ne kažete da samo kuhamo. Marin u akciji. Ajmooo! Lijepo je biti Ludo More – zapisali su uz video, a u komentarima se atmosfera odmah užarila s obzirom da je video prekinut taman kad je postalo najnapetije. Odmah su počele i procjene je li riječ o tuni ili velikom gofu te koliko je kila u ribi.

-Ima li k’o Torrent da skinemo cili video…ko će dočekati; Ajde više, stavljajte na YouTube, visim tamo već 10 min i čekam; Ovo je gori osjećaj nego kad sam iz osmog razreda trča i zakasnia na zadnju epizodu Esmeralde i nisam vidia kraj… Niste pošteni…;Ta se je ribica omrijestila kad je Joža Manolić dite bija.. Ma ne možeš nam to radit’, prekinut kad je najbolje; Skinuli Maju Šuput i Maminja s liste najiščekivanijih vijesti – samo su neki od duhovitih i nestrpljivih komentara ispod vide, a bilo je i onih koji su istaknuli kako iz ekipa iz Ludog mora samo zeza te da su ‘uhvatili’ poklopac od špahera, a ne neku veliku ribu.

Maestralnu borbu s ‘ribom života’ pogledajte u nastavku.

Pročitajte još

VIDEO Kako je gradnja Pelješkog mosta izgledala sa satelita

Dulist

MARIJO BEKIĆ Od sada će se na rezultate PAPA testa čekati dva do tri tjedna

Dulist

[VIDEO] Evo kako je izgledao vatromet s mora!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija