Urednički izbor

Ekipa Ludog mora snimila video maestralne borbe s ‘ribom života’, ljudi ne mogu dočekati nastavak

Ekipa Ludog mora na svome je Facebooku objavila video maestralne ‘borbe s ribom života’ koji je toliko privukao pažnju javnosti da, sudeći prema komentarima, ne mogu dočekati objavu cjelovitog videa ili nastavka. Video pokazuje ‘junačku borbu’ s ribom za sada nepoznatih karakteristika, ali zacijelo poprilično velikoj. Marin u ulozi ribara ‘oboružao’ se svim snagama ne bi li je izvukao.

-Počinje borba života s ribom života i prva stvar koju čujete dolazi iz galerije mudrosti našeg duhovnog vođe Primariusa – ‘Zapamti jednu stvar, ogromna je dubina ispod i imaš vremena!’. Ko naručeno, ko normabel! Cijeli video uskoro na našem YouTube kanalu. Da ne kažete da samo kuhamo. Marin u akciji. Ajmooo! Lijepo je biti Ludo More – zapisali su uz video, a u komentarima se atmosfera odmah užarila s obzirom da je video prekinut taman kad je postalo najnapetije. Odmah su počele i procjene je li riječ o tuni ili velikom gofu te koliko je kila u ribi.

-Ima li k’o Torrent da skinemo cili video…ko će dočekati; Ajde više, stavljajte na YouTube, visim tamo već 10 min i čekam; Ovo je gori osjećaj nego kad sam iz osmog razreda trča i zakasnia na zadnju epizodu Esmeralde i nisam vidia kraj… Niste pošteni…;Ta se je ribica omrijestila kad je Joža Manolić dite bija.. Ma ne možeš nam to radit’, prekinut kad je najbolje; Skinuli Maju Šuput i Maminja s liste najiščekivanijih vijesti – samo su neki od duhovitih i nestrpljivih komentara ispod vide, a bilo je i onih koji su istaknuli kako iz ekipa iz Ludog mora samo zeza te da su ‘uhvatili’ poklopac od špahera, a ne neku veliku ribu.

Maestralnu borbu s ‘ribom života’ pogledajte u nastavku.

Pročitajte još

Otvorene prijave za Ljetnu škole teologije u Dubrovniku

Dulist

Mladi dubrovački robotičari osvojili 3. mjesto na RoboCup Junior Zagreb 2021

Dulist

Katja Jerković državna prvakinja na 63. natjecanju mladih tehničara

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija