Aktualno

Što dobiva Olga Muratti prenamjenom zemljišta na Gornjem Obuljen

Što dobiva Olga Muratti prenamjenom zemljišta na Gornjem Obuljen

Olga Muratti, predsjednica Gradskog vijeća i šefica dubrovačkog SDP-a nedavnim ciljanim izmjenama i dopunama prostornog plana uređenja (PPU) i Generalnog urbanističkog plana Grada Dubrovnika (GUP) na području Gornjeg Obuljenog te odlukom o prodaji gradskog zemljišta dovela je sebe u direktan sukob interesa.

Naime, na sjednici Gradskog vijeća Grada Dubrovnika, kojim predsjedava Olga Muratti, održanoj 5. rujna 2012. godine na prijedlog vladajuće koalicije SDP-HNS, gradski vijećnici dali su zeleno svjetlo za prodaju gradskog zemljišta ukupne površine 4.849 metara četvornih na području Gornje Obuljeno po početnoj cijeni nešto većoj od 10,6 milijuna kuna, a u svrhu izgradnje trgovačkog centra.

Ciljane promjene PP s jednim ciljem

Prethodno, na istoj sjednici, za istu svrhu, a da bi se mogla provesti prenamjena zemljišta te kasnija odluka o prodaji, izglasane su ciljane izmjene i dopune Prostornog plana uređenja (PPU) i Generalnog urbanističkog plana Grada Dubrovnika (GUP).

Što je za duList izjavila predsjednica Gradskog vijeća i šefica dubrovačkog SDP-a Olga Muratti čitajte u novom broju tjednika duList koji se od srijede nalazi u prodaji.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist