Aktualno

Što dobiva Olga Muratti prenamjenom zemljišta na Gornjem Obuljen

Olga Muratti, predsjednica Gradskog vijeća i šefica dubrovačkog SDP-a nedavnim ciljanim izmjenama i dopunama prostornog plana uređenja (PPU) i Generalnog urbanističkog plana Grada Dubrovnika (GUP) na području Gornjeg Obuljenog te odlukom o prodaji gradskog zemljišta dovela je sebe u direktan sukob interesa.

Naime, na sjednici Gradskog vijeća Grada Dubrovnika, kojim predsjedava Olga Muratti, održanoj 5. rujna 2012. godine na prijedlog vladajuće koalicije SDP-HNS, gradski vijećnici dali su zeleno svjetlo za prodaju gradskog zemljišta ukupne površine 4.849 metara četvornih na području Gornje Obuljeno po početnoj cijeni nešto većoj od 10,6 milijuna kuna, a u svrhu izgradnje trgovačkog centra.

Ciljane promjene PP s jednim ciljem

Prethodno, na istoj sjednici, za istu svrhu, a da bi se mogla provesti prenamjena zemljišta te kasnija odluka o prodaji, izglasane su ciljane izmjene i dopune Prostornog plana uređenja (PPU) i Generalnog urbanističkog plana Grada Dubrovnika (GUP).

Što je za duList izjavila predsjednica Gradskog vijeća i šefica dubrovačkog SDP-a Olga Muratti čitajte u novom broju tjednika duList koji se od srijede nalazi u prodaji.

Pročitajte još

SVAKIM DANOM Od 26. lipnja izravan let Amsterdam – Dubrovnik

Dulist

LAPADSKA OBALA BEZ PUMPE Po gorivo za barku do Sobre ili Komolca?

Leona Rašica

FRANKOVIĆ: ‘Gradu još nije stiglo rješenje Upravnog suda za Lapadsku obalu, naći ćemo način za nastavak radova’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija