Politika

Oleg Valjalo na raspolaganju i Dubrovčanima

Oleg Valjalo na raspolaganju i Dubrovčanima

Nakon što je u Zagrebu početkom rujna otvorio svoj EU ured za građane, zastupnik Valjalo odlučio se staviti na raspolaganje stanovnicima Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije.

Lokalni dubrovački ured hrvatskog europarlamentarca dostupan je svim zainteresiranim građanima utorkom i četvrtkom, u vremenu od 16 do 17 sati, u prostorijama SDP-a Dubrovnik na adresi Ćira Carića 3. Osoba za kontakt s građanima je Marita Kisić Kamić.

U skladu s mogućnostima i rasporedom redovitih parlamentarnih aktivnosti u Bruxellesu i Strasbourgu, zastupnik Valjalo boravit će u Dubrovniku kako bi osobno porazgovarao s građanima o njihovim upitima i prijedlozima vezanim za njegov rad u Europskom parlamentu.

– Po potrebi i u dogovoru s građanima, na raspolaganju sam svima koji žele sa mnom razgovarati, bilo da je riječ o temama koje su neophodne za razvoj i budućnost našeg Grada ili u slučaju da postoji potreba za rješavanjem određene problematike putem EU institucija. A kako bismo što brže i učinkovitije ostvarili našu suradnju, pozivam građane da me u bilo koje vrijeme kontaktiraju putem e-maila oleg.valjalo@europarl.europa.eu te moje web stranice www.olegvaljalo.eu ili pošaljite poruku preko Facebooka i Twittera, društvenih mreža na kojima sam aktivan." – rekao je Valjalo.

Pročitajte još

Maro Kristić javno postavio niz pitanja o turizmu i Turističkoj zajednici grada Dubrovnika

Dulist

UHIĆEN BIVŠI POMOĆNIK NINE OBULJEN Davor Trupković prihvatio mito od 39 tisuća eura i Apple Watch

Dulist

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist