DuList PROMO

ODSAD U MERCANTEU Povirili smo u Style IQ i uboli odlične jesenske komade

ODSAD U MERCANTEU Povirili smo u Style IQ i uboli odlične jesenske komade

Nakon deset godina zagrebačkog života, Dubrovkinja Ana Ratar vraća se u Grad s najboljim poklonom za svoj Grad i svoje pomodne i vazda sređene sugrađanke – concept storeom s unikatnim komadima robe regionalnih dizajnera…
Vjerujte nam kad kažemo da je Style IQ apsolutno nezaobilazno mjesto za sve trendsetterice. Izvrsni regionalni brendovi oduševit će sve Dubrovkinje koje su željne upotpuniti svoj stil i biti bogatije za komad robe za koji će ih svi pitati „A đe si to kupila?“. Style IQ je ovog lipnja započeo svoju modnu priču u trgovačkom centru DOC te se u rujnu ove godine preselio u novi prostor u Mercante Centar u prizemlju, gdje će nastaviti upotpunjavati vrhunske garderobne komade svojim postojećim i budućim kupcima.
Vizija vlasnice Style Iqa, Ane Ratar, je približiti regionalne brendove lokalnim ženama koje vole suvremenost i klasiku, te se ne boje biti upečatljive i odvažne.
Kad kažemo da u ovom concept storeu svatko može pronaći nešto za svoj stil, to stvarno i tvrdimo!
Razigrane i dojmljive komade odjeće nudi Bite My Style, dok Hunić Design i Šopar imaju komade koji su kombinacija tradicije najčešće izražena korištenjem čipke te je spajaju s modernim stilom koji se mogu vidjeti na ulicama Londona i New Yorka.
Za nepopravljive romantičarke i umjetnice u duši tu je Cloud & Co sa svojim jedinstvenim i prepoznatljivim motivom oblaka i polumjeseca koji su na dojmljiv način prožeti kroz njihove komade nakita, dok Mama Mia Art nudi komade nakita i torbi napravljene od stakla, metala i kože.
Sva obuća je dizajnirana tako da je na potplate postavljena guma dok će jesenska i zimska obuća biti premazane posebnim premazima protiv kiše. Magdalena Klašnja i njeni bezvremenski komadi obuće već su osvojili dubrovačke dame koje ih s ponosom nose.
Style IQ u ponudi nudi preko dvadesetak brandova, a osim spomenutih tu su i Nives Trivia, Scarlet, Ants, Mommy Garden, Iggy, Moda Malesh, Monika Sablić, Cles, Brend Design, Lokomotiva, Amaridi, Lutkart i Lucija Vrcić.
Nova jesenska kolekcija već je stigla u Style IQ te je možete isprobati i razveseliti se novim komadom odjeće ili obuće za predstojeću jesen i zimu svakim danom od 09:00 do 20:00 te subotom od 09:00 do 13:00. Veselimo se Vašem dolasku i modnom pronalasku u STYLE IQ!

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist