DuList PROMO

AURO DOMUS Veće cijene učinile otkup zlata ponovo popularnim u Dubrovniku

Auro Domus Promo

Građani Dubrovnika ponovo su ‘otkrili’ otkup zlata, djelatnost koja je nakon prvotnog ‘booma’ prije deset godina opet popularan izvor dodatnih prihoda za građane. Kako su otkrili iz najveće hrvatske kompanije specijalizirane za trgovinu plemenitim metalima, razlog povećanog broja klijenata nisu samo izdašne isplate, već i činjenica da se ti iznosi isplaćuju odmah i u gotovini.
Svakog mjeseca usluge poslovnica za otkup zlata tvrtke Auro Domus prisutne u gotovo svakom gradu u Hrvatskoj koristi nekoliko desetaka tisuća ljudi, a prosječan iznos isplate veći je od tisuću kuna, što znači da Auro Domus ‘budžete’ hrvatskih građana svake godine ‘podeblja’ za više od stotinu milijuna kuna.
Većina klijenata nekoliko se puta vraća u poslovnice Auro Domusa – nakon prvog otkupa manje količine zlata, zadovoljni ljubaznošću i profesionalnošću djelatnika te dobivenim iznosima, mnogi drugi puta donose sve veće količine. Staro prstenje i naušnice koje su odavno izašle iz mode, potrgane narukvice i lančići vezani u čvor, zaboravljeno zubno zlato i ogrlice koje nitko ne želi nositi… Gotovo svaka osoba kod kuće ima neki komad lom-zlata koje mu ne treba, a zahvaljujući Auro Domusu za njega može dobiti i primamljivu svotu novca – i to u gotovini.

Auro Domus Promo
Procjena je dostupna svima, besplatna i ne obvezuje klijente na prodaju, a rezultati mogu biti neočekivani, pa pojedini klijenti poslovnice napuštaju i s nekoliko desetaka tisuća kuna. Tako su sa zaboravljenim predmetima iz ladica ili pospremljenih u kutije na tavanu i podrumu financirali nabavku novih kućanskih uređaja, platili troškove skijanja i ljetovanja, a jedna klijentica je isplatom od otkupa zlata čak uspjela i zatvoriti kredit za novi automobil. Iskustva građana, kažu iz Auro Domusa, pozitivna su i građani su zadovoljni jer im stari predmeti koje više ne trebaju mogu osigurati ‘ekstra’ mjesečnu plaću.
Auro Domus svoje poslovnice ima i u Dubrovniku, gdje se nalaze na adresi Obala Stjepana Radića 3. Radno vrijeme i lokaciju poslovnice možete pronaći na poveznici.
Zbog velikog interesa građana, Auro Domus ima i besplatni info-telefon, pa se sve informacije mogu dobiti pozivom na 0800 73 72.

 

Pročitajte još

MEX CANTINA BONA FIDE Meksički specijaliteti u Gradu uz glazbu uživo

Dulist

WELLNESS & SPA UVALA Darujte sebi i svome tijelu opuštajuće trenutke!

Dulist

BUTIGA RODEA U MINČETI Natikače i sandale koje su idealne za sve ljetne prigode

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija