Sport

ODRŽAN ŽDRIJEB Jubilarni ‘Tomo’ na bazenu u Gružu okuplja više od 700 djece

U Dubrovniku se, nakon dvije godine pauze radi pandemije uzrokovane COVID-19 virusom, od 19. do 24. travnja održava međunarodni turnir ‘Tomo Udovičić’. Tim je povodom ovog petka u hotelu Valamar Lacroma održan ždrijeb.
Inače, jubilarno je ovo, deseto izdanje turnira koje će na bazenu u Gružu ove godine okupiti više od 700 djece. Ovogodišnji ‘Tomo’ donosi i jednu novost, a to je natjecanje djevojčica u kategoriji U-15.
Kao i zadnjih godina prije pandemije, na turniru se natječu i dječaci u kategorijama U-12 i U-14.
U kategoriji U-12 natječe se dvadeset momčadi raspoređenih u četiri skupine.
Današnjim ždrijebom u grupu A ušli su: SC Cannstatt, KPK, Mladost, Cavtat i SS Lazio Nuoto, u grupi B su SSV Esslingen, CNA Barceloneta, Medveščak, Jadran HN i Novi Beograd. Grupu B čine Barceloneta, Jadran ST, Jug AO, Gusar i Triumf dok je ždrijebom odlučeno kako su u grupi D BSV, Galeb, Šabac, PSN i Budva.
U kategoriji U-14 natječu se 24 momčadi. Grupu A čine Kastellas, Barcelona i PVK Budućnost, u grupi B su SV Cannstatt, Jug AO i Mediterrani, u grupi C su Corrib WPC, Medveščak i UE Horta, u grupi D su Triumf, CN Marseille i Primorac. U grupi E su BSV, Šabac i SS Lazio Nuoto, u grupi F su Monaco, Sava i CNA Barceloneta, u grupi G LSN, Jadran HN i Euskadiko IF, dok u grupi H igraju Terrassa, Novi Beograd i Salerno.
Djevojčice su podijeljene u dvije skupine. U skupini A igraju EU Horta, Tribes, Euskadiko IF i Terrassa, dok su u grupi B Catalunya, Jug, Mediterrani i Cannstatt.

Pročitajte još

EUROPSKO PRVENSTVO Sinkovići prvi, sestre Jurković četvrte!

Dulist

Danijel Subašić završio karijeru, izašao iz igre u 24. minuti

Dulist

BRAVO! Devet članova Judo kluba Dubrovnik 1966 položilo za majstorske pojaseve

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija