Sport

ODRŽAN ŽDRIJEB Jubilarni ‘Tomo’ na bazenu u Gružu okuplja više od 700 djece

ODRŽAN ŽDRIJEB Jubilarni 'Tomo' na bazenu u Gružu okuplja više od 700 djece

U Dubrovniku se, nakon dvije godine pauze radi pandemije uzrokovane COVID-19 virusom, od 19. do 24. travnja održava međunarodni turnir ‘Tomo Udovičić’. Tim je povodom ovog petka u hotelu Valamar Lacroma održan ždrijeb.
Inače, jubilarno je ovo, deseto izdanje turnira koje će na bazenu u Gružu ove godine okupiti više od 700 djece. Ovogodišnji ‘Tomo’ donosi i jednu novost, a to je natjecanje djevojčica u kategoriji U-15.
Kao i zadnjih godina prije pandemije, na turniru se natječu i dječaci u kategorijama U-12 i U-14.
U kategoriji U-12 natječe se dvadeset momčadi raspoređenih u četiri skupine.
Današnjim ždrijebom u grupu A ušli su: SC Cannstatt, KPK, Mladost, Cavtat i SS Lazio Nuoto, u grupi B su SSV Esslingen, CNA Barceloneta, Medveščak, Jadran HN i Novi Beograd. Grupu B čine Barceloneta, Jadran ST, Jug AO, Gusar i Triumf dok je ždrijebom odlučeno kako su u grupi D BSV, Galeb, Šabac, PSN i Budva.
U kategoriji U-14 natječu se 24 momčadi. Grupu A čine Kastellas, Barcelona i PVK Budućnost, u grupi B su SV Cannstatt, Jug AO i Mediterrani, u grupi C su Corrib WPC, Medveščak i UE Horta, u grupi D su Triumf, CN Marseille i Primorac. U grupi E su BSV, Šabac i SS Lazio Nuoto, u grupi F su Monaco, Sava i CNA Barceloneta, u grupi G LSN, Jadran HN i Euskadiko IF, dok u grupi H igraju Terrassa, Novi Beograd i Salerno.
Djevojčice su podijeljene u dvije skupine. U skupini A igraju EU Horta, Tribes, Euskadiko IF i Terrassa, dok su u grupi B Catalunya, Jug, Mediterrani i Cannstatt.

Pročitajte još

SVI U GRUŽ! Jugaši dočekuju Primorje u prvoj polufinalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske

Dulist

DAN SPORTA U OŠ MOKOŠICA Održana natjecanja u graničaru i atletici

Dulist

[FOTO] MEĐUŠKOLSKA RAGBI LIGA Najuspješniji učenici Mokošice i Župe dubrovačke

Dulist