DuList INDuList PROMO

ODLIČNA GASTRO PONUDA U ZATONU Restoran Capo – oaza mira i domaćih specijaliteta

ODLIČNA GASTRO PONUDA U ZATONU Restoran Capo - oaza mira i domaćih specijaliteta

Restoran Capo smješten je na prekrasnoj lokaciji u blizini mora, na samoj rivi u Zatonu Velikom. Savršen je za uživanje u prekrasnom ambijentu i domaćim delicijama.

Ovaj restoran je prepoznatljiv po dalmatinskoj kuhinji i odabranim hrvatskim vinima. U ponudi su morske i mesne delicije kao što su riblje plate i mesni specijaliteti poput bifteka, punjenog ramsteka ili piletine s curry umakom.

Kombinacija prekrasnog ambijenta, domaćih specijaliteta i prihvatljivih cijena pun je pogodak

Također, nudi se i veliki izbor rižota i paste, kao što su tagliatelle sa lososom, rižot od gambora, tikvica ili crni rižot, ali i ljubitelji pizze će sigurno pronaći nešto za sebe. Ako se na kraju ručka ili večere želite zasladiti, moći ćete uživati u slasticama kao što su razne vrste palačinki, rozata ili panna cotta. Ljubazno osoblje ovog restorana sa zadovoljstvom će Vas ugostiti u svakoj prilici, bilo da je riječ o ležernom ručku s obitelji i prijateljima ili poslovnom sastanku. Za organizaciju obiteljskih svečanosti, grupnih ručkova ili večera u posebnim prigodama ili poslovnih susreta nude se posebne pogodnosti i popusti.

Uživajte s dragim osobama na taraci restorana s koje se pruža veličanstven pogled na zatonsku uvalu. Ukoliko želite pobjeći od gužvi i gradske vreve i tražite mjesto za odmor gdje ćete se odmoriti od svakodnevnih obaveza ili pak želite organizirati proslavu na mirnom mjestu, zasigurno ćete biti oduševljeni restoranom Capo. Kombinacija prekrasnog ambijenta, domaćih specijaliteta i prihvatljivih cijena pun je pogodak! Restoran se nalazi na adresi Gomila 2, Veliki Zaton, a svoje mjesto možete rezervirati na broj telefona 020 321 779.

Uživajte s dragim osobama na taraci restorana s koje se pruža veličanstven pogled na zatonsku uvalu

 

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist