Zanimljivosti

Odana počast poginulim Imoćanima

Odana počast poginulim Imoćanima

U Trstenom su danas položeni vijenci i zapaljene svijeću povodom 16. obljetnice podizanja spomen obilježja i 21. obljetnice oslobađanja Golubovog kamena u spomen 36-orici branitelja iz Imotske krajine koji su tijekom Domovinskog rata poginuli na širem dubrovačkom području.

Koncelebriranu misu zadušnicu koja je održana u mjesnoj crkvi Svetog Vida predvodio je župnik župa Pločice i Vitaljina don Tihomir Šakota uz sudjelovanje više svećenika iz Imotske krajine.

Kod spomen obilježja u Trstenom svijeće su zapalili i vijence položili zamjenica župana Marija Vučković sa suradnicima, kao i predstavnici brojnih udruga proizašlih iz Domovinskog rata, te predstavnici civilne vlasti Imotskog, Imotske krajine i Dubrovnika među kojima su bili predstavnici udruga roditelja poginulih branitelja iz Imotskog i Dubrovnika, 3. Imotske bojne – Imotskih sokolova, Hvidre Imotski i 115. brigade Imotski, Hvidre Dubrovnik, Udruge udovica Domovinskog rata Dubrovnik, Udruge ratnih veterana Hrvatski domobran kao i predstavnici Grada Dubrovnika, Grada Imotskog te općina Podbablje, Proložac, Lokvičići, Lovreć, Cista Provo, Zmijavci, Runovići, Zagvozd i Zavičajnog kluba Imoćana u Dubrovniku.
 
 

Pročitajte još

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist